Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü Balıkesir'de törenlerle kutlanıyor. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdür Vekili Ali Demirel, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. İbrahim Şenöz ve polis adayları Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Müdür Vekili Demirel, yapılacak etkinlikler hakkında Vali Turhan'a bilgi verdi.

Emniyet mensuplarını kabulünde konuşan Vali Turhan, polis teşkilatının 168 yıldır halkın can ve mal güvenliğini sağlayan, huzurunu temin eden ve son 30 yıldır bölücü teröre karşı çok başarılı mücadele eden güzide bir teşkilat olduğunu bildirdi.

"Gerçekten son dönemde özelikle kendisini yenilemesi, çağdaş bir noktada halka güvenlik hizmeti vermesi ayrıca sevindirici" diyen Vali, şunları söyledi: "İnşallah bizlerde hep beraber Balıkesir'in daha yaşanabilir daha güvenli bir şehir olması yönünde gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Yardımcı hizmetlimizden, teknik elemanımızdan tutun amirlerimize kadar tüm polislerimiz bu hassasiyet içerisinde. İnşallah suç ve suçluyla mücadelede huzur ve güvenliğin temininde çok daha iyi noktalara geleceğiz. Balıkesir'imiz zaten huzurlu bir şehir."

İl Emniyet Müdür Vekili Ali Demirel'de geçmişte olduğu gibi aynı hassasiyetle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Demirel, Balıkesir'in en huzurlu ve en güvenli bir şehir olması için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

168'nci yıl etkinlikleri kapsamında Yaylada Alışveriş Merkezi'nde polis sergisi açıldı. Sergiyi gezen Vali Turhan ve beraberindekiler daha sonra emniyet müdürlüğü binası girişinde kan bağışı kampanyasına kan vererek destek verdi. Akşam namazı sonrası ise Zağnos Paşa Cami'nde şehitler için mevlit okutuldu.

Editör: Haber Merkezi