Şarkıcı Gülşen hakkında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan resen soruşturma başlatılırken Balıkesir'den de tepkiler birbirini izledi.

DİYANET-SEN Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, suç duyurusunda bulunacaklarını  belirttiği Gülşen ile ilgili tepki açıklamasında şunları kaydetti:

"Nerede nasıl davranacağımızı,nasıl duracağımızı ve ne diyeceğimizi belirleyen şey medeniyet ve ahlaktır. Fakat görüyoruz ki son zamanlarda her ikisine tabii olmayı reddeden,hatta reddetmeye çağıran bir propaganda süreci işletiliyor.

Satın aldığı şarkılardan başka hiçbir eseri, herhangi bir fikri olmayan bu sözde sanatçının; sapıklığı, çıplaklığı ve teşhirciliği makul gösterme konusundaki çabası tek derdinin şarkı söylemek olmadığını da ortaya koyuyor.

Her türlü ahlaksızlığın sapkınlığın destekçisi olan, kadın hakları savunuculuğunu kadın bedenini teşhir ederek yapabileceğini sanan, toplumun normatif kabulleri ve değerlerini alaya almaktan başka varlık alanı bulunmayan, sapık ideolojilerin beslediği sözde sanatçı müsveddesi gülşen isimli şahsiyetsizi İmam Hatiplilere yaptığı hakaret sebebiyle nefretle ve şiddetle kınıyoruz.


HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATIYORUZ."

BALIKESİR'DEN SUÇ DUYURUSU
Bu arada Balıkesir'deki çok sayıdaki sivil toplum kuruluşu bugün Balıkesir Adliyesi önünde gerçekleştireceği kamuoyu açıklamasının ardından  şarkıcı Gülşen hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Editör: Haber Merkezi