BALIKESİR Sındırgı'da Camikebir Mahallesi Muhtarı Savaş Çiğdem, acil nakit paraya ihtiyacı duyması üzerine tapusunu verdiği ve bir hafta sonra geri almak istediği evin borcunu ödeyemeyince intihar etti. 

Kendini iple ağaca asarak yaşamına son veren  2 çocuk babası 42 yaşındaki Çiğdem, geride bıraktığı mektupta sevdiklerine seslenirken, aralarında para toplayıp, evi geri almalarını ve eşi ile çocuklarının mağdur edilmemesini istedi. 


 

Muhtar Savaş Çiğdem, mektubunda "onda az vicdan varsa evi geri verir" diyerek 150 bin lira yerine 295 bin lira isteyen tefeciye(!) de mesaj bırakmıştı.

MUHTARLAR DERNEĞİ
KAMPANYA BAŞLATTI

Bu gelişme sonrası İlçe Kaymakamı Zafer Oktay’ın izni ile Sındırgı Muhtarlar Derneği Başkanlığı, Sındırgı Belediyesi ve siyasi partilerin ilçe başkanlıkları öncülüğünde bir kampanya daha başlatıldı. Ziraat Bankası Sındırgı Şubesi’nde EROL KARANFİL (Savaş Çiğdem Yardım) adına,  TR 6000 0100 0047 1139 4524 5002 no’lu hesap açtırıldı. 

BAŞKAN YAVAŞ DESTEK VERDİ
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Rahmetli Savaş kardeşimizin iki evladına ve kıymetli eşine sahip çıkıp , muhtarımızın vasiyetini inşallah yerine getirip ,evlerinin tapusunu kendilerine kazandıracağız ..” dedi.

Başkan Ekrem Yavaş, Sındırgı ile birlikte ilçe dışında yaşayan Sındırgılılar ve hayırseverlerin bu kampanyaya destek verebileceğini hatırlattı.

Editör: Haber Merkezi