Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliği’ne atanan ve göreve başlayan Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Bayram Vali Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve beraberindeki heyet Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Vali Şıldak ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirleriyle bir süre sohbet etti.

JET HIZIYLA İADE-İ ZİYARET

Bu arada Vali Hasan Şıldak, iade-i ziyaretlerine de başladı. İlk ziyaretlerini Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Üniversitesi'ne yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, girişte karşıladığı Vali Şıldak'a, Karesi Salonunda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÜNİVERSİTEYE ÖZEL ÖNEM


 

Vali Hasan Şıldak, Rektör Prof Dr. İlter Kuş’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter hazır bulundu. Vali Hasan Şıldak üniversitelerin geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara hazırlayan ilim ve irfan yuvaları olduğunu belirterek “Üniversiteler, gençleri sosyal açıdan da hayata hazırlamaktadır. Bu açıdan Üniversiteler genel olarak bilimsel bilgi üreten ve yayan kuruluşlar olmalarının yanında, kalkınmanın da temel dinamiklerinden biridir. İlimizin kalkınma ve gelişmesi noktasında Valilik olarak üniversitemiz ile yakın çalışma içerisinde olacağız.” dedi.

Rektör Prof.Dr.İlter Kuş  Vali Hasan Şıldak’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite hakkında bilgi sundu. Balıkesir’e hizmet noktasında Valilikle ortak çalışma içerisinde olacaklarını dile getirerek, ziyaretinden dolayı Vali Hasan Şıldak’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi