Hadi Özışık ve Süleyman Özışık...

Facebooka baktım. 4-5 yazı yazmışım Hadi ve Süleyman kardeşlerin göründüğü gibi olmadığına, kontörle çalıştıklarına dair.

Bunların kalemleri kontörü yükleyene veya yükleme ihtimaline göre çalışır.

Haberleri ve yazıları ya aba altından sopa gösterip sövüşlemek içindir, ya da başkasından peşin aldıkları sövüşün hakkını vermek içindir.

Bu değil miydi, 2016’da Edip Uğur’a karşı tavır alan, onu eleştiren ve hakkında yazılar yazan.

Yine bu değil miydi, 2017’de Edip Uğur'un belediye kasasından musluğu açmasıyla her hafta Balıkesir’e üfürükten yazarlık dersleri vermeye başlayan. Ve böylelikle Edip Uğur'un alınma sürecinde onu destekleyip arka çıkan.

Yine bu değil miydi, 2018’de Zekai Kafaoğlu göreve gelince, musluğu kapatıp, kontörünü kestiği için ona düşman olan. Bu değil miydi, 2019 yerel seçimlerine kadar sahibi olduğu internet haber sitesinde Kafaoğlu’nın adaylığını blokelemek için hakkında bin türlü menfi haber yapan.

Balıkesir’e en büyük kötülüğü 2019 yerel seçimlerinde Süleyman Özışık ve onu besleyenler yapmıştır. Ve ne yazık ki bu şahsı besleyip kontörünü yükleyenler hala yerel yönetimlerin başındalar.

Şimdi yine bunlar değil mi, kendilerini olmadıkları yerde gösteren, Süleyman Soylu’nun adını kullanarak mafyaya kendilerini yamayarak menfaatlenmeya çalışan ve yalanları tek tek ortaya çıkan.

Güya mafyaya aracılık yapıp, siyasetçilere merdiven görevi görecekler...

Ben bunların konuşmasını da, simasını da, samimiyetini de, yazdıklarını da, yanar dönerliğini de hiç sevmedim, sevemedim.

Soylu bunları mahkemeye verdi.

Olacağı söyliyeyim...

Ya ipleri çekilecek,

Ya da bunlar Ak Parti’ye kıçlarını dönecekler.

“Dün dündür, bugün bugündür” diyecekler.