Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, belediye'nin araç parkurunu yenilemek ve genişletmek için iki damperli kamyon ve bir iş makinesi aldıklarını söyledi.

Cankul, araç parkurunda eksikliği hissedilen ve yenilenmesi gerekli olan araçları sırasıyla almak için uğraş verdiklerini belirterek, iki damperli kamyon ve bir iş makinesi aldıklarını söyledi.

Araç parkurunda en çok eksikliği hissedilenlerin başında damperli kamyon ve iş makinesi geldiğini vurgulayan İsmail Cankul, "Belediyemize ait araç parkurunda yenilenmeleri elzem olan araçlarımızı sırasıyla yeniliyoruz. Bunların başında alt ve üst yapı çalışmalarında eksikliği his edilen damperli kamyon ve iş makinesi gelmekteydi. Aldığımız yeni kamyonlar ve iş makinesiyle bu ihtiyacımızı giderdik" dedi.

Yeni alınan araçlara rağmen Kepsut Belediyesi'nin iş makinesi eksikliği bulunduğunu dile getiren Cankul, "Yeni kazanılan iş makinesi desteğiyle çalışmalarımız hızlanacak. Bundan böyle arkadaşlarımız daha verimli çalışacak. Hedefimiz Kepsutumuzu daha güzel daha yaşanılabilir kılmak" dedi.

Belediye'nin araç parkurunda başka eksiklikler de olduğunu anlatan Belediye Başkanı İsmail Cankul, önümüzdeki dönemlerde bu eksikliklerin sırasıyla giderileceğini söyledi.

Kepsut'a yeni kazandırılan Ford Cargo marka damperli kamyonların her birinin 117 bin liraya, iş makinesinin de 116 bin liraya mal olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi