Ak Parti Milletvekili adayları Mehmet Akif Okur ile Hilal Demirözer, Kepsut'un Bükdere Köyü'nde köy sakinlerince Türk bayrakları ve Ak Parti flamalarıyla karşılandı. Milletvekili adaylarına Bükdere ziyaretinde Ak Parti İl Kadın Kolları eski başkanı Hülya Kamçı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Ermişler, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut İlçe Teşkilatı üyeleri ve İGM Üyeleri Barış Kırgöz, Osman Uysal, Yakup Sarp eşlik etti.

"SİZLERE HİZMET ARZUSUYLA BURADAYIZ"

Milletvekili adayı Mehmet Akif Okur, "Seçimler insan iradesinin, milletin kararını verildiği milletin sözünü söylediği kendisini idare edecekleri seçtikleri çalışmalardır. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine 12 Haziran seçimleri için huzurlarınızdayız. Bugüne kadar Ak Parti iktidarları döneminde bir hedefimiz bir arzumuz vardı o da bu milletin arzu ettiği beklediği istediği hizmetleri yerelde ve genelde seçmiş olduğunuz insanlarla yerine getirmektir. Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda gerçekten hem Türkiye de hem ilimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde insanlarımızın ihtiyacı olan, beklentisi olan hizmetlerin yapılmasında gerçekten çok önemli çalışmaların yapıldığını görüyoruz. Özellikle reformlar hükümetleri olan 2002 de iktidara gelen iktidara getirdiğiniz 2007 yine iktidara getirdiğiniz bu AK Parti iktidarlarının en önemli yönlerinden biriside bugüne kadar yapılamayan reform niteliğindeki yasaları çıkarmak olmuştur. İşte o yasalardan biriside İl Özel İdaresi yasasıdır. İl Özel İdaresi yasasıyla sizlerin seçmiş olduğunuz yerel parlamenter niteliğinde olan İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımız da gerçekten köylerimizde yaşayan insanlarımızın ihtiyacı olan arzusu olan hizmetleri yerine getirmeye çalıştık. Hepimiz sizlere hizmet aşkıyla sizlerin sıkıntılarını dert edinen bir kadro ile huzurlarınızdayız. Bize güç ve destek vereceğinize inancımız sonsuzdur” diye konuştu.

BAŞKAN CANKUL, DERTLERİ VE İSTEKLERİ DİNLEDİ

Köy ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı İsmail Cankul ise; köy sakinlerine hal hatır sorup, dertlerini ve isteklerini dinleyip, çözümler üretmeye çalışıyor.

Belediye Başkanı Cankul, vatandaşın teveccühüne yakışır hizmet ve siyaset anlayışı içinde çalıştıklarının altını çizerek, “Her zaman olduğu gibi yine dağ, taş, bayır demeden dolaşıyoruz. Vatandaşımızın halini, hatırını sorup, hükümetimizin ve partimizin icraatlarını anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı tekrardan hatırlatarak, kendimizi ifade ediyoruz" dedi.

Ak Parti Milletvekili adayı Hilal Demirözer ise; "Ben sizin öz kızınızım, içinizden biriyim. Kepsut'un Nusret Köyündenim sizleri çok seviyorum" dedi. Muzaffer KARAKOYUN

Editör: Haber Merkezi