Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, genel seçimlere sayılı günler kala partisinin ilçe, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle Kepsut'u adım adım dolaşıyor. Cankul, Kepsut'u çok sevdiğini ve Kepsut'a hizmet etmekten gurur duyduğunu söylüyor.

Kepsut'un 63 köyünden 58'ini ziyaret eden Ak Parti Kepsut İlçe teşkilatı, gençlik ve kadın kolları, İl Genel Meclisi üyeleri gezmedik köy, uğramadık mahalle bırakmıyor. Partisinin seçim çalışmalarına eşlik eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, hemşehrilerinin sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini birer birer not ediyor. 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde istikrarın sürmesi, büyüyen ve gelişen Türkiye ile Balıkesir'in bu istikrarı koruması için Ak Parti'ye oy istiyor.

Ak Parti ilçe teşkilatını seçim çalışmalarında yalnız bırakmayan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "12 Haziran genel seçimleriyle ilgili yine yollara düştük. Her dönem olduğu gibi yine dağ, taş bayır demeden dolaşıyoruz, kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı tekrardan hatırlatarak devam ediyoruz. Türkiye’yi 2023 yılındaki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıl dönemine hazırlamak için büyük bir mücadele içine girdik. Halkımızın bize olan desteklerinin 12 Haziran seçimlerinde de süreceğine yürekten inanıyorum. Çünkü biz birbirimizi anlıyoruz. Biz birbirimize yalan söylemiyoruz. Biz birbirimize katiyen kazık atmaya uğraşmıyoruz. Biz yapabileceklerimizin sözünü veriyoruz. Halkımızda bize destek veriyor. Biz yine aynı şekilde yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Biz halktan kopuk siyaset yapmıyoruz" dedi. Muzaffer KARAKOYUN

Editör: Haber Merkezi