Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Güre'deki başarılı öğrenciler için düzenlediği kampı ziyarete etti.

Körfez tatil köyünde tatilini geçiren Arınç, Güre tatil kampında 1 haftadır tatil yapan öğrencileri ziyaretinde kamp hakkında bilgi aldı. Karşılarında Arınç'ı gören öğrenciler sık sık fotoğraf çekti.

Kamptan ayrılacak öğrencilere seslenen Arınç, "Burası çok güzel bir kamp. Ben de yazın buraya geliyorum. Yakın bir yerde kalıyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu tesisinde sizleri misafir ediyor. Çünkü sınıflarınızı başarıyla geçtiniz. İnşallah lise döneminde de çok başarılı olacaksınız. Yine buralarda görüşeceğiz. Üniversiteleri kazanacaksınız. Aileler de bizler de çok mutlu olacağız" dedi.

Arınç, "Buradaki arkadaşlar olarak birbirinizi hiç unutmayın. Her zaman haberleşin, birbirinizle güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurun. Bizleri, buradaki ablalarınızı unutmayın" diyerek, öğrencilere iyi yolculuklar diledi.

Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sokakta çalışan çocuklar merkezinde resim yapan bir öğrenci, Arınç'a karakalem çalışmasıyla yaptığı portresini hediye etti.

Arınç, "Doğrusu çok sürpriz oldu. Ama biraz benzetmiş bana değil mi? Bunu ofisime koyacağım inşallah. " dedi.

Arınç, daha sonra öğrencilerden bazılarının tişörtlerini imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Arınç, kampı gezdikten sonra yemekhanede öğrencilerle yemek yiyerek, kamptan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi