Bandırma'da mahalle arasında kurulan pazarda iki ayrı yankesicilik olayına karışan 4 zanlı polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Zanlıların yapılan üst ve araç aramasında çalındığı iddia edilen bir miktar para ve eşyalar sahiplerine teslim edildi.
OlayPpazartesi günü Bandırma'nın Sunullah Mahallesi'nde kurulan Pazartesi Halk Pazar yerinde meydana geldi. Emniyet güçlerinin iki ayrı yankesicilik suretiyle hırsızlık olayları ile ilgili olarak verilen eşkal bilgileri doğrultusunda yapılan çalışmalarda F.A (33), S.A (19) ve N.A (59) yakalanarak, yapılan üst aramasında bir vatandaşa ait bin 40 lira para bulunarak muhafaza altına alındı. Şahısların yanında araç kullanan A.A (33) isimli yakalayan emniyet güçleri, şahsın şüphelilerin akrabası olduğunu tespit etti.  
Yakalanan F.A.'nın 15, S.A.'nın 13, N.A.'nın 15 ve A. A.'ın da emniyette 4 ayrı hırsızlık ve benzeri suçlardan kayıtlarının olduğu tespit edildi. Yankesicilik olayının olduğu akşam saatlerinde pazar içerisindeki bir tezgahın altında poşet içerisinde 1 adet yeni bayan kol çantası, 1 adet yeni bayan giysisi ile 200 Euro ve 70 lira para bulunarak sahibine teslim edildi.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen dört şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: Haber Merkezi