Merkez ve köylerdeki kursiyerlerinin 2010-2011 eğitim öğretim yılı çalışmalarını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde açtığı sergiyle tanıtan Ayvalık Halk Eğitim Müdürlüğü, Vali Yılmaz Arslan’ın eşi Hümeyra Arslan ve Vali Yardımcıları eşleri için mini bir defile düzenledi. Kaymakam Nihat Nalbant’ın eşi Nihal Nalbant’ın da katıldığı defilede, giyim ve nakış bölümü tarafından hazırlanan kıyafetler büyük beğeni topladı.
Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki defileye Hümeyra Arslan ile birlikte Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen’in eşi Samiye İşsen, Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can’ın eşi Fatma Can, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı’nın eşi Mediha Yaylacı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslan’ın eşi Gülşen Aslan ve Mustafa Kemal Özgün’ün eşi Nergis Özgün katıldı. Kaymakam Nihat Nalbant’ın eşi Nihal Nalbant organizasyona destek vererek, konukların en iyi şekilde ağırlanması için katkı sağladı.
KURSİYERLER HEM TERZİLİKTE HEM MANKENLİKTE BAŞARILI OLDU
İlçe Halk Eğitim Müdürü Nurbin Kolsuz, Müdür Yardımcısı Songül Yolver’in de hazır bulunduğu defilede, HEM Giyim ve Nakış Bölümü kursiyerleri tarafından hazırlanan yaklaşık 24 parça kıyafet tanıtıldı. Nakış Öğretmenleri Nurcan Sarıkaya, Yasemin Gelgit, Giyim Öğretmenleri Ufuk Güntürkün, Ayşe Kaya, Nafiye Çetin, Remziye Macar Kesova’nın öğrencileri olan bayanlar kendi diktikleri kıyafetlerin tanıtımını başarıyla gerçekleştirdi.
Vali Yılmaz Arslan'ın eşi Hümeyra Arslan kıyafetleri beğeniyle izledi. HEM Ebru Kursunda yapılan ebru desenli flarların hediye edildiği Hümeyra Aslan ve beraberindeki bayanlar, Nihal Nalbant’ın eşliğinde sergiyi gezerek öğretmen ve kursiyerlerden bilgi aldı.  Ömür BİR/Ayvalık
Editör: Haber Merkezi