Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde deniz patlıcanı toplamak için denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu 'Belinay' isimli teknenin alabora olması sonucu kaybolan  4 kişiyi bulmak için başlatılan arama çalışmaları  havadan, denizden ve karadan sürdürülüyor. 
'SEN GİT YARDIM GETİR' DEMİŞLER
Ayvalık'ı yasa büründüren kazadan sağ kurtulan Mert Boysener'in, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine verdiği ifade yürekleri parçaladı. 
Boysener'in ifadesinde " Ben iyi yüzdüğüm  için diğer arkadaşlarım bana, 'Sen git, karadan bize yardım getir' dedi.  Sahile doğru yüzmeye başladım, bir süre sonra  gördüğüm bir bot beni kıyıya yüzerken kurtardı" dediği haber merkezlerine ulaşan bilgiler arasında yer aldı. 

Kayıp 4 kişiyi arama çalışmalarına Balıkesir AFAD ekipleri yanında Ankara Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir Ege Deniz Bölge Komutanlığı ve Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekiplerinin 3 bot ve 1 helikopterle katılıyor. 
KIYIDA UMUTLU BEKLEYİŞİ
Ayvalık'ta matem havası estiren olayda kayıp 4 kişinin yakınları, kıyıda umutla bekleyişlerini sürdürüyor. Gün boyu kıyıdan ayrılmayan kayıp gençlerin yakınları, arama kurtarma ekiplerden haber bekliyor. 
Editör: Haber Merkezi