Gençlerimizin, mafya ve çete konularını işleyen dizilerden nasıl etkilendiğini kanıtlayan olayda kendisinden haraç istendiği iddia edilen Ak Parti yöneticisi iş adamı silahlı saldırıya uğradı

AK Parti Dursunbey ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi genç işadamı Hüseyin Bıldır, kendisinden haraç istediği iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Bıldır'ın daha önce de otomobilinin kurşunlandığı öğrenildi.

Olay, ilçede birçok iş alanında faaliyet gösteren Hüseyin Bıldır'ın ekmek fabrikası önünde meydana geldi.  Bıldır, işyerinin önündeki otomobiline binmek üzere dışarıya çıktığında, kendisine pusu kuran Yusuf D.'nin pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaralandı.  Bıldır'ın bu sırada yanında taşıdığı ruhsatlı tabanca ile saldırgana karşılık vermeye çalıştığı öğrenildi.

Bıldır, hastaneye kaldırılırken kendisine ateş eden kişinin kimliğini güvenlik görevlilerine söylediOmuz ve karın bölgesinden yaralanan Bıldır, Dursunbey Devlet Hastanesindeki ilk müdalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesine sevkedildi. Bıldır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde yaptırılan tatbikatın ardından Adliye'ye sevkedilen tetikçi tutuklandı.

Editör: Haber Merkezi