PERDELER YETİŞKİNLER İÇİN DE AÇILIYOR

AltıeylülBelediyesi kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 40 kişilik “Nef Akademik Oda Orkestrası” konseriyle Hasan Can Kültür Merkezi’nde Altıeylüllü müzikseverlerin karşısına çıkan Altıeylül Belediyesi, şimdi de Altıeylül’de Yarıyıl Etkinlikleri kapsamında Çocuk Tiyatroları Şenliği, Yetişkin Oyunları ve Sinema Günleri’yle tüm Balıkesir’in huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

Altıeylül Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı Altıeylül’de Yarıyıl Etkinlikleri duyurusundan sonra vatandaşlar, heyecanla beklenen organizasyonlar için gün saymaya başladı. Özellikle çocuklar düşünülerek hazırlanan etkinliklerde yetişkinler de unutulmadı. Yarıyıl tatiline giren çocuklar için Sinema Günleri ve Çocuk Tiyatro Şenliği, yetişkinler için de Yetişkin Oyunları adı altında perdeler açılacak.

BAŞKAN AVCI “ÇOCUKLARIMIZA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİNİ VERECEĞİZ”

Hasan Can Kültür Merkezi ve Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikler ile yarıl tatilini dolu doluyaşayacak olan Balıkesirli çocuklar, unutamayacakları bir yarıyıl tatili geçirmeye hazırlanıyorlar.Hasan Can Kültür Merkezi’nde Çocuk Tiyatroları Şenliği adı altında Şaşkın Orman Masalı, Seksen Günde Dünya Gezisi, Mimdo’s Call, Rüya Dede ile Hikâyeler, Kırmızı Başlıklı Kurt, Sihirbaz Burak Parlı ve Kuklası ile Sihirli Yolculuk, Çevre Müfettişleri Eğitici Çocuk Tiyatrosu; yine Hasan Can Kültür Merkezi’nde yetişkinler için Yüksel Ünal “Bir Muhabbet Hâli” Stand-Up Gösterisi, İlker Kılıçer “Kendisizler” Yetişkin Pantomim Oyunu ve Bugün Git Yarın Gelisimli oyunlar sahne alacak; yarıyıl tatilinin 2’nci yarısı ise Sultan Abdülhamid Han gelişim Merkezi’nde yine çocuklar için düzenlenen Sinema Günleri’nde de Bücür, Ekşi Elmalar, Türk İşi Dondurma, Çiçero, Cep Herkül’ü Naim Süleymanoğlu, Ayla, Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden, Bumblebee ve Mary Poppins: Sihirli Dadı isimli sinema filmleri beyazperdede oynayacak.Yarıyıl tatilinde çocuklara yine unutamayacakları anlar yaşatacaklarını ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz vizyon projelerimizden olan Hasan Can Kültür Merkezi’miz ve Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’miz faaliyete geçtiği günden bu yana çok değerli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Özellikle çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz bu yarıyıl tatilinde de sürecek. Çocuk Tiyatroları Şenliği ve Sinema Günleri ile çocuklarımıza yarıyıl hediyesi sunarken Yetişkin Oyunları ile de tüm vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Kısacası çocuklarımıza en güzel karne hediyesini vereceğiz” dedi.


BAŞKAN AVCI’DAN ÇOCUKLARA YARIYIL HEDİYESİ


 

Editör: Haber Merkezi