Edremit Belediyesi’nde Muhtarlarla değerlendirme toplantısı yapıldı. Başkan Arslan, verdiği müjdeyle asgari ücret alan muhtarlara bayram hayavası yaşattı.

Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapılan toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleri ile ilgili şikâyet, istek, görüş ve önerileri anlattılar.

Muhtarlar yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler,  Edremit’te Muhtarlar Derneği kurulması için çalışmalara başlandığını vurgulandılar.

Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kenti birlikte yöneteceklerini belirterek “Başkana yakın muhtar, uzak muhtar diye bir şey olmayacak. Muhtar sadece halka yakın olacak. Tüm muhtarlarımızla birlikte çalışacağız, birlikte çok daha iyi işler yapacağız” dedi. 

Arslan, muhtarlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. 

Ayrıca muhtarların elektrik, internet ve su faturalarının ödenmesi için çalışma başlattıklarını 2020 yılı bütçesinden bu ödemelerin yapılacağını söyledi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Gerkuş, Ahmet Herdan, Metin Tunçer, belediyenin birim müdürleri ve 47 mahalle muhtarı katıldı.

Editör: Haber Merkezi