Balıkesir'deki belediyeler koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyal Büyükşehir Belediyesiyle koordineli ve kararlı bir çalışma yürütüyor.

İvrindii Belediyesi de ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkadı, pırıl pırıl yaparak dezenfekti etti.

Belediye temizlik işleri ve Büyükşehir İtfaiye  Amirliği işbirliğiyle Özcan, Edremit ve Zübeyde Hanım caddeleriyle Belediye ve Şafak Meydanları detaylı hijyen standartlarında sabunlu suyla yıkandı.

Vatandaşların sağlığını korumak amacıyla tüm tedbirleri almaya devam edeceklerini hatırlatan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, "Bu badireyi de hep birlikte atlatacağız. Biz sokaklardayız, sizlerin sağlığı için İvrindi'nin bütün sokaklarını dezenfekte ediyoruz, aralıksız bir şekilde de etmeye devam edeceğiz." diye konuştu. 

Başkan Cengiz, "Biz çalışmaları aralıksız yürütürken sizlerin evlerinizde kalarak tedbirlere uyma konusunda hassasiyet göstermenizi önemle rica ediyoruz" ifadesiyle de vatandaşlara duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Editör: Haber Merkezi