İşte Bahçavan'ın yeni dönem için de #devam kararı verdiğini ilan eden mesajı:

Kıymetli Dursunbeyli hemşehrilerim;
2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana hepimizin hayallerindeki Dursunbey’i inşa etmek geleceğe taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Kentimizde bulunan herkesin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak, daha mutlu yaşamasını ve daha çok gülümsemesini sağlayacak hizmetler sunmak en büyük önceliğimiz.
Hepimiz için çok değerli olan Dursunbey’e hizmet için çıktığımız bu yolculuk, sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle dört buçuk yıldır devam ediyor. Bu süre içerisinde gönül birliğini temel alıp, istişareyle bana yardım ettiğiniz, bana güvendiğiniz için size şükranlarımı sunmak istiyorum.

Dursunbey’i layık olduğu değere ulaştırmak için çıktığımız bu yolda, her geçen gün şahlanan ilçemiz, sonrasında devamlı yukarı doğru tırmanarak güçlendi. Bundan sonra da hep birlikte yol almaya devam edecek, çok çalışarak sizin dualarınız ve desteğinizle gücümüze güç katarak Dursunbey’i zirveye ulaştıracağız.

İlçemizi cazibe merkezi haline getirmek için uyguladığımız projelerimiz, her geçen gün Dursunbey’imize değer katarak, ilçemizin marka değerini yükseltiyor. Modern projelerimiz ilçemizin ufkunu açıyor. Kültürümüz korumak adına, Dursunbey’imizin geleneklerini ön planda tutup onları ayakta tutuyoruz. Sizlerin mutlu bir şekilde yaşaması için fikirler üretiyor ve uyguluyoruz. Gülen yüzünüz bize kuvvet veriyor ve daha çok çalışıyoruz.


Sizlere ulaşmak, dertlerinize ortak olmak, sorunlarınızı çözmek her zaman bizim için öncelikli önemsediğimiz konu oldu. Beraber yürüdüğümüz bu yolda kenetlenerek yol almaya devam edeceğiz ve Allah’ın izniyle yürüyüşümüz hep Dursunbey için olacak. Aklımızda ve kalbimizde Dursunbey, yanımızda siz olacaksınız. Dursunbey’in değerlerine sahip çıkarak ilçemizin yükselişine beraber şahit olacağız.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Durmak yok, yola #devam…

Editör: Haber Merkezi