Elazığ depreminde geçici görevle gittiği bölgede hayatın normale döndürülmesi çalışmalarında görev alan Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi. Kaymakam Temizkan ödülünü, Vali Yazıcı'dan aldı.

Elazığ depremindeki görevlerinde gösterdiği takdire şayan başarılarından dolayı ödüle layık görülen Temizkan, kendisini belgeyle onurlandıran ve emeklerini kıymetlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya şükranlarını sundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla gönderilen başarı belgesinde şu ifadeler yer aldı: "24.01.2020 tarihinde meydana gelen Elazığ-Sivrice merkezli deprem sonrası afetten etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, kamu hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülmesi ve bölgede hayatın normale döndürülmesi konusunda göstermiş olduğunuz özveri, üstün gayret ve fedakârca, çalışmalarınızdan dolayı sizi başarı belgesi ile ödüllendiriyor, başarılarınızın artarak devamını diliyorum."

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ OLARAK VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Vali Ersin Yazıcı da, Kaymakam Emrullah Temizkan'a Elazığ depreminde geçici görevle gittiği bölgede gerçekleştirdikleri başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

"Mülki idare amirleri olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" ifadesini kullanan Vali Yazıcı, "Mülki idare amirlerimiz, toplumumuzun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini dinleyen görevlilerdir. Bu anlamda tüm görev yaptığımız yerlerde bütün arkadaşlarımız, vali yardımcısı arkadaşlarımız, kaymakamlarımız bu hassasiyetle görev yapmalıdırlar. Devletimizi temsil eden idarecilerimiz, devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirme görevini üstlenmişlerdir. Ülkemizin yarınlara daha güçlü bir ülke olarak girmesine katkı sağlayacak şekilde çalışmalıyız. Vatandaşlarımızın kendisini huzur ve güven içinde hissetmesini temin etmek, ihtiyaçlarını, zamanında, onları rahatsız etmeden giderebilmek ve devletimizin şefkatini, hoşgörüsünü ve adaletini kendilerine hissettirmek en önemli vazifemizdir. Mülki idare amirleri olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Mülki idare amirlerimizin görev bölgelerinde gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirilen projelerin icrasında halkımıza liderlik yapmaları ülkemizin aydınlık geleceği için özel bir değer ve anlam taşımaktadır." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi