Konumu ve eşsiz çehresi ile Dursunbeylilerin ve İlçeye gelen misafirlerin yemek molası verdiği Saz Restoran, Dursunbey Belediyesince modern görünüme kavuşacak.

Temmuz 2022’de
Yeniden Hizmet Vermeye Başlayacak

Saz Balık Restoran’ın mevcut mutfak bölümünün bulunduğu ilave kısım yıkılarak, yaklaşık 800m2’lik modern ve kullanışlı bir yapı haline getirilecek. İçerisinde özel toplantı alanları, birbirinden bağımsız organizasyonlara müsait geniş oturma kısımları, modern tuvaletler, bebek bakım odası gibi kullanım elemanları yapılacağı gibi, düğün salonu bölümüne de ayrı olarak gelin ve damat odası, bebek bakım odası ile tuvaletler yapılacak. Isıtma sisteminin doğalgaz uyumlu olacağı restoranın bahçe düzenlemesi ise Dursunbey Belediyesi tarafından yapılacak. Temmuz 2022’de yeniden hizmet vermeye devam edecek olan mekân böylelikle daha kullanışlı bir hale getirilecek.

Düğün Sahipleri
Mağdur Edilmeyecek

Dursunbey Belediyesi tarafından önümüzdeki yaz aylarında düğünü olan vatandaşları mağdur etmemek adına çeşitli önlemler alınacak. İnşaat yapım esnasında çalışmalar, kır düğün salonunu etkilemeyecek şekilde planlanacak.
Dursunbey Belediyesi tarafından proje görselleri hazırlanan restoranın yeni hali vatandaşların beğenisini aldı.

Editör: Haber Merkezi