2 Mayıs; Kurucumuz, Ülkemizin ve geleceğimizin maddi ve manevi mimarı, kimilerinin evlatları, küçüklerin amcaları, bizim yaşındakilerin ağabeyleri Reisleri, dünya mazlumların umudu, dünya zalimlerin düşmanı, düşmanlarının bile gizli hayranlık duyduğu Recep Tayyip ERDOĞAN, AK Partimin başına geri dönüyor.

Reisim büyük hedeflerle, güçlü bir irade ile, Ülkem ve Ümmet için büyük planlarla geri dönüyor. 

Ah be Reisim; işin çok zor. 
Sanırsın ki etrafın dost halkasıyla sarılmış, geri döndüğünde Genel Merkezde, İllerde İlçeler de, dertleri makam mevki olmayan, Devlet Millet mallarını, saçı bitmemiş yetimlerin haklarını gözeten, İnsanların olduğu bir topluluk karşın da bulacaksın. 

Ah be Reisim; işin çok zor, 
Sanırsın ki İller de İlçeler de Belediyeler de, Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışına, dava şuuruna sahip,eskilerin deyimiyle Mücahitler, mücahideler seni bekliyor. 

Ah be Reisim işin çok zor. 
Sanırsın ki 15 temmuz da seninle abdestini alıp, kefenlerini giyip, Vatan Millet Bayrak, Milli İrade uğruna, senin bir işaretinde sokaklara akan İnsanların olduğu bir partiye döneceksin. 

Reisim, Liderim Ağabeyim özür dileriz,emanetine sahip çıkamadık. Bizler artık eski bizler değiliz. Bizler artık senin derdinle dertlenen, çıkış gayemiz den, hedefimiz den uzaklaşmış, Allah'ın rızası için çıktığımız bu yol da, Allah'a kulluğu bırakmış, kula kulluğu tercih etmiş insanlarız. 

Reisim; Bizler artık bizden olmayanlara, şirin hoş görünmek için kapılarımızı sonuna kadar açan, bizden olanları ise küçük dünya menfaatlerimiz, geçici makam mevkilerimiz için dışlayan, lekeleyen iftira atan, düşmanlarımızı dost, dostlarımızı düşman gören insanlar topluluğu olduk artık. 

Reisim; Bizler artık gönüllerini bizlere açan, ellerine her gece duaya kaldıran gariplerin, Allah'tan başka sığınacak kapısı olmayan gurabaların, seslerini kimselere duyuramayan sessizlerin Partisi olmaktan çıkmış durumdayız. 


Ah be Reisim; 
Bizler artık dini imanı para olmuş, ölümü hesabı unutmuş, bizden önceki helak olan kavimlerin hastalıklarına yakalanmış, gözünü dünya hırsı bürümüş, kalbi lekeli ruhu kirli. Okçular tepesinde ki nöbet yerlerini terk etmiş, derdi ganimet olan insanlar topluluğu haline dönüştük. 

Resim işin çok zor, çıktığın yol çok meşakkatli. Senin hedefin bu Milletin, bu Devletin, bu Ümmetin gelecek asırlarını, Asrı Saadet Devri haline getirmek iken, bizlerin hedefleri, aylık haftalık günlük saatlik. Bizim gibi küçük düşünen insanların bütün derdi kendimiz, gayemiz menfaatlerimiz, kendi küçük dünyevi hesaplarımız. 

Ey Yalnız Adam, 
Allah'tan başkasına kul olmayan adam..
Duy artık senin gibi yalnızların sesini. 
Senin başına bir şey gelecek diye içleri titreyen, senin sevgin uğruna, çıktığın yolun Hak yol olduğunu bildikleri için, senin yanında yakınında olmasalar dahi, ölümüne, gönülleri ile oylarıyla dualarıyla senin ümmetin son umudu gören yalnızların sesini. 
Sen bizlere, Allah'tan başkasına kul köle olmayın, hangi makam mevki de olursa olsun, kimsenin karşısında el pençe durmayın, onun karşısında eğilmeyin derken. 

Bizler senin hatırına, Devlet Vatan Millet aşkına, Ay yıldızlı bayrak sevdasına; 
Sevsek de sevmesek de, güvensek de güvenmesek de, İnansak da inanmasak da, horlanıp aşağılansak da, ihanet şebekelerine hala hizmet eden, çıktığın yolda seni yalnız bırakan, makam mevkileri ellerinden gidince davasını satan, sana sırtını dönen, senin gölgen den faydalanan.

Genel Merkez yöneticisi, Başbakan, Bakan, Vekil, Belediye Başkanı, siyasetçi, bürokrat, kapitalist burjuva Müslümanları, sırtımız da ensemiz de, oylarımızla bir yerlere,makam mevkilere taşımaktan yıldık, sıkıldık, yorulduk artık. 

Ah be Reisim, yoluna kurban olduğum Reisim. 
Yalnızların, sessizlerin artık takadı kalmadı, sessiz çığlıklarının duyulmamasın dan gönülleri kırık, gördükleri yanlışlardan mideleri bulanık, halsiz takat sız, ekonomik şartlarla boğuşan, Allah'ın verdiklerine de vermediklerine de şükür eden, içi yanık,dava delisi garip insanların sesini duy.

Duy ki Reisim, Liderim, ağabeyim;
2 Mayıs'ta geri döndüğün de, en yakınında ki adamdan Bakandan, Balıkesir'deki Gafur kardeşine kadar; 
Kim bu davaya ihanet ediyorsa, kim hain fetö gibi yapılarla bilerek veya bilmeyerek iş birliği içerisinde ise, menfaatleri uğruna davamıza ihanet ediyor zarar veriyorsa, Ümmetin malını, mülkünü, emanetini kendi hesabına alet ediyorsa. 
Kol kırılır yen içinde kalır demeden, kangren olan kolu da, ayağı da kes Reisim. 

Kes ki Reisim; 
Ümmetin belki bir kaç yüzyıl daha son umudu olan Devlet denen bu kutsal yapı kangren olup tarihten silinmesin. 
Selam ve dua ile