KEPSUTLU çiftçi ve üreticiler Bursa'da  hafta sonunda gerçekleştirilen "4. Hayvancılık, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı"na katılan Kepsut Ziraat Odası üyeleri sektördeki gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu.
Kepsut Ziraat Odası tarafından organize edilen fuar gezisine, oda başkanı Celalettin Koç, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Tarım Müdürü Erol Ziyadoğlu, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Kontrol Şube Müdürü Nihat Ağan, Kırmızı Et Birliği Başkanı Cemal Özden, çok sayıda oda ve birlik üyesi katıldı.
Başkan Celalettin Koç, bu tür fuarların tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi ve ilerlemesinde büyük katkı sağladığını belirtti. Koç, ayrıca fuarlar sayesinde çiftçi ve üreticinin sektördeki teknolojik gelişmeleri, yakından görüp, bilgi sahibi olma imkanı bulduğuna da dikkat çekti.
Celalettin Koç, ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olan Kepsut için bu tür fuarların büyük önem taşıdığını kaydederek, Ziraat Odası ve Süt Birliği olarak, üyelerin bu tür etkinliklerden yararlanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, fuarların yakından takip edildiğini söyledi. Muzaffer KARAKOYUN