ISPARTA'YA SÜRPRİZ ZİYARET
BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  Başkanvekili Yasin Sağay, Eski Balıkesir Milletvekili ve Başkan Baş Danışmanı Cemal Öztaylan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile birlikte 'gül diyarı" Isparta'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 


AKSOY'UN HEMŞEHRİSİ

YILMAZ ve beraberindekiler Isparta programında, ilk ziyareti Marmara Adalar'ın Trabzon Sürmeneli belediye başkanı Süleyman Aksoy'un hemşehrisi olan Vali Ömer Seymenoğlu'na gerçekleştirdi. 

BİZİMKİLER GÜL BAHÇESİNDE
Görüşmenin ardından Vali Seymenoğlu, Yılmaz ve beraberindekilere Türkiye'nin ilk gül müzesi olan Güneykent Gül Yağı Fabrikasını gezdirdi ve gül bahçelerini dolaştırdı. 

MEHTAP HANIM İÇİN..
Başkan Yılmaz, gül bahçesinde çektirdiği fotoğrafları, "Kokusu ayrı kendisi ayrı güzellikte gülleri toplamak da benim için özeldi. Değerli eşime de bu güzel güllerden götürmek şart oldu." notuyla twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet Isparta'da ayrıca Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i de ziyaret etti. 
Ticaret ve sanayi odasındaki görev döneminden tanıdığı Başdeğirmen'i ziyaretinde Yücel Yılmaz, “Pandemi dönemiyle yapılamayan Gül Festivalinde Isparta yalnız kalmasın, ziyaret edenleri olsun istedik. Misafirperverliklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi