Balıkesir'de özellikle spor dünyasının yakından tanıdığı emektar ismi Lütfü Durak, topluma örnek davranışlarıyla alkış almayı sürdürüyor. Eline süpürge-faraj alıp evinin önündeki sokağı süpüren Durak, şehrin çeşitli noktalarında gördüğü aksaklıkları da anında ilgililere bildirip çözüme katkı sunuyor. 

BALIKESİRSPOR Kulübü'nde bir dönem yöneticilik yapan çalıştığı dönemde DSİ 25. Bölge Müdürlüğünün gülen yüzü olan Lütfü Durak, örnek davranışlarıyla alkıy almayı sürdürüyor. 

AK Parti İl Disiplin Kurulu üyesi, şehrin tanınmış simalarından mali müşavir Kemal Büyükakın, bir dönem kırmızı-beyazlı kulüpte birlikte yöneticilik yaptıkları yakın arkadaşı Lütfü Durak'ın elinde faraj-süpürge ile evinin önünü süpürdüğü anları sosyal medya hesabından paşlaştı.

"Şehrimizin sevilen, yardımsever, kendine verilen görevleri en layıkiyle tapmaya çalışan mütevazi hizmetkarı kardeşimiz, DSİ’den emekli, işçi vatandaş Lütfü DURAK" diye başladığı paylaşımına Büyükakın, şu manidar notu düştü: 

"Her mahallede böyle duyarlı, çalışkan bir kardeşimiz olsa, her vatandaş bu kardeşimiz gibi evinin önünü süpürüp temizles , gönül verdiği partinin yanlışlarını hiç yüksünmeden dile getirip ilgililere bildirse, mahalle sorumlusu böyle hizmet aşkıyla dolu olsa, sandık görevlisi sandığa sahip çıksa, tüm yöneticiler görevlerini ciddiye alıp, Allah rızası, hizmet aşkıyla hiçbir beklentisi olmaksızın üzerine düşün vazifeyi yerine getirse sokağı süpürdüğü gibi kirli, maksatlı kötü zihinleri de süpürse, ne kadar mükemmel olur değil mi? 

Rabbim böyle duyarlı , samimi, yerli ve milli insanlarımızın sayılarını artırsın inşallah. Bu şehir sana minnettar kardeşim. Teşekkürler."

                                      Lütfü Durak

Editör: Haber Merkezi