BALIKESİR Rotary Kulübü’nün geleneksel ‘Meslek Hizmet Ödüleri' bu yıl sanayi dalında Afacan Makine Metal Sanayi Şirketi’nin kurucusu Nurullah Afacan'a, tüccar dalında Ersözer Mobilya’dan Salih Ersöz'e, Sanatçı dalında İvrindi Kayapalı Replika Sanatçısı Sıtkı Karabulut'a, Spor dalında ise Balıkesirspor’un takım kaptanlarından eski Beşiktaşlı futbolcu Coşkun Ehlidil’e verildi.

Otel Basri’de gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Rotary Dönem Başkanı Halit Akçal, Rotary kulüplerinin iş ve meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşu olduğunu belirterek dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek, barışa ve barış halinin devamına katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi. Akçal, “Bugün burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Kulüp üyelerinin de katıldığı toplantıda ödül alanlara seslenen Başkan Akçal, “Sizler meslek hayatınız boyunca yaptığınız çalışmalarla hem meslektaşlarınıza hem de bize örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yönlendirerek, onların da yararlı çalışmaları için önder oluyorsunuz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi