Geçirdiği kalp krizi sonrası yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Atatürk Şehir Hastanesinde yaşamını yitiren Balıkesir Birlik Gazetesi ve İHA muhabiri Hasan Otağ Fırıncıoğulları, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Fırıncıoğulları'nın naaşı ilk olarak tarihi Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Müzesinin bahçesine getirildi. 

Meslektaşları yanı sıra çok sayıda seveninin katıldığı buradaki törende İl Müftüsü Ramazan Topcan, dua ettirdi ve helallik istedi.

Cemiyet Başkanı Ramazan Demir de, dürüst ve ilkeli gazeteciliğiyle örnek bir kişiliğe sahip Otağ'ın unutulmayacağına vurgu yaparak meslek camiasına başsağlığı ve sabır diledi.

Meslektaşımızın naaşı Zağnos Paşa Camisinde kılınan cenaze namazını müteakiben Başçeşme Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay,  Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Gökhan Eren, Altıeylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi Başkan vekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, bürokratlar, meslektaşlarıyla sevenleri katılarak ailenin acısını paylaştı.


Vali Şıldak, 50 yaşında hayata veda eden gazeteci Otağ'ın yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.


21'de doğdu, 21'de hastaneye yattı, 21'de öldü.

Editör: Haber Merkezi