MARMARA Gazeteciler Federasyonu  ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Basın sektöründeki konuların ele alındığı ziyarette Demir, yeni müdür Eren'e görevinde başarılar diledi.

Demir, "BİK Şube Müdürü Gökhan Eren, Balıkesir'i ve Balıkesir basın camiasını bilen, tanıyan bir arkadaşımız olması camiamızı şanslı kılıyor. Hizmet bayrağını ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum." dedi.

MEDYANIN GÖZ BEBEĞİ
Ziyarette, Anadolu Basınının varlığı adına önemli misyon üstlendiğine dikkat çeken Demir, "Basın İlan Kurumu yerel basınımızın kılcal damarı gibi. Gazetelerimize can suyu veriyor. Meslek camiamızın göz bebeği, olmazsa olmaz kuruluşlarından biri.

gazeteciler cemiyeti

İŞBİRLİĞİNE DEVAM
Kurumla ilişkilerimiz her dönemde üst seviyelerde oldu. Balıkesir gazeteleriyle basın emekçilerinin güçlenmesi noktasında Eren müdürümüzle de her zaman işbirliği içerisinde olacağız. Mesleğimizin gelişimi adına  güzel işlere vesile olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

CEMİYETE TEŞEKKÜR
BİK Şube Müdürü Gökhan Eren de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gazeteciler Cemiyetinin faaliyetlerini yakından ve ilgiyle takip ettiğini söyledi.

İLETİŞİM ÜST SEVİYEDE
Eren, "Balıkesir'de zengin ve etkili bir yerel medya yapısı var. Genel Müdürlüğümüzün nitelikli ve dijital yayıncılığın teşvik edilmesini içeren projelerinden ilimiz gazetelerinin de yararlandırılmasını öncelikli görev addediyorum kendime. Sektördeki herkesle iletişimi en üst seviyede tutma gayretinde olacağım." diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi