Zincir kolye her sene olduğu gibi bu sene de trendlerde kalmayı başarıyor. Birbirinden farklı modeller ile 2020 senesi aksesuar modasında zincir kolyeler yine kadınların favorileri arasında yer alıyor.

Zincir kolyeler farklı incelik ve kalınlıklarda olabilmektedir. Eğer daha günlük ve daha kibar bir model arayışı içindeyseniz ince yapıdaki zincir kolyeler tam olarak aradığınız model ! Ayrıca mağazadaki bütün kolyelerin el yapımı olması kolyenin manevi boyutunu da her an hissettiriyor.

Flamma kolye, günlük kombinlerde kolayca kullanabilecek hatta sade bir gece elbisesini bile bir anda ihtişamlı gösterebilecek yapısıyla kadınların gözdesi oluyor. Alev ve Azara kolye modelleri ise ince zinciri ve zincir üzerindeki desenleriyle yine kadınların aksesuar dolabının favorisi konumunda.

Daha ağır bir gece için kullanılabilecek zincir kolye modelleri de bulunmaktadır. Power ve Wyndham kolye modelleri hem tasarımlarıyla hem de doğal taşları ile gecenize renk ve ihtişam katmak için yanınızda. En eşsiz zincir kolye modellerine https://www.shopmonreve.com/kategori/zincir-kolye bu siteden ulaşabilirsiniz.

Zincir Kolye Kararmaması İçin Yapılması Gerekenler

Mon Reve online mağazasında yer alan bütün zincir kolye modelleri altın kaplamadır. Dolayısıyla kullanıma bağlı olarak zaman zaman kararma yapabilirler. Bundan ise korunabilmenizin birkaç farklı yolu bulunuyor.

Kimyasallardan mutlaka uzak tutmanız gereken bu ürünler suyla çok fazla temas etmemeli ve parfüm sıkacaksınız direkt olarak kolye üzerine denk gelmemelidir.

Editör: Haber Merkezi