Set Üstü Ocak

Hayatın devamlılığını sağlamak için önemli bir demirbaş olan set üstü ocak her yerde aktif olarak kullanılan ürünlerdendir. Her gün en az birkaç kez yemek pişiriyoruz. Lezzetli yemeklerin olmazsa olmazı set üstü ocaklardır. Ocakların ihtiyaçlarımızı karşılamasının yanında pratik, güvenli, fonksiyonel olması da önemlidir.

İkili Doğalgaz Set Üstü Ocak

Küçük alanlar için tasarlanan ikili set üstü ocak minimal oluşuyla dikkat çekiyor. Doğalgazlı olması üstün performans sağlıyor. Küçük alanlara uygun ikili set üstü ocaklar gayet işlevsel modellerdir. İnoks, beyaz, siyah olarak üç farklı renkte tasarlanmıştır. Bu ürünleri tercih ederken uzun ömürlü, güvenli ve temizliği kolay olanlarını seçmeliyiz. Wok ocak özelliği olan ürünleri tercih edersek sağlıklı besinler pişirmenin keyfini yaşayabiliriz.

Üçlü Doğalgaz Set Üstü Ocak

 Minimal şekilde tasarlanmış üçlü doğalgaz set üstü ocakküçük alanlar için birebirdir. Kalabalık ortam oluşmaması adına yer tasarrufu sağlayan ürünlerdir. Çeşitli özellikler ve işleve sahip ocaklar kapaklı oluşu sayesinde güven oluşturuyor. Yemek pişirme işimiz bittiğinde kapağını kapatarak hem tozdan koruyabiliriz hem de mutfağımızda şık bir görünüm elde edebiliriz. https://www.kumtel.com/set-ustu-ocak Adresinde birbirinden fonksiyonel set üstü ocaklar var.

Editör: Haber Merkezi