Küpe modelleri, kadın ve son dönemlerde de erkekler için önemli bir aksesuar parçasıdır. Küpe kullanımı erkekler için biraz daha soyut olsa da kadınlar için küpe modelleri vazgeçilmez bir tamamlayıcı aksesuardır. Küpe modelleri, kolye ve bileklik gibi parçalarla da tamamlandığında oldukça kusursuz bir tasarım elde edebilirsiniz.

Küpe modelleri arasında kadınlar tarafından pırlanta küpe modelleri ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Farklı ürün gruplarından oluşan pırlanta küpe modellerinden birisi de safir küpe modelleridir. Estetik tasarımı ve şık dokunuşları ile sadece kulak süslemekten çok daha fazlası olan pırlanta safir küpe modelleri, gözleri kamaştırırken aynı zamanda güzelliğinizin niteliğini de yükseltecek modellerdir.

Mavinin En Güzel Tonları
 

Safir taşı, kuyumculuk ve takı sektöründe sık kullanılan ve işlenerek birçok takıya ışıltı ve tarz katan bir taştır. Mavinin birçok tonunu barındıran ve her tonu ile göz büyüleyen safir küpeler de safir taşı ve minik pırlanta taşları ile tasarlanmış göz alıcı ve kusursuz tasarımlardır. Siz de pırlanta safir küpe almak ya da tüm pırlanta modellerine yönelik hizmet almak için Lal Pırlanta sitesinden faydalanabilirsiniz.

Safir küpe modelleri de tıpkı pırlanta tektaş küpe modelleri gibi oval, yuvarlak, uzuz, suyolu, kare gibi farklı formlarda pırlanta taşları ile süslenerek üretilir. Parlak ve sert bir yapıya sahip olan safir taşı, bu parlak yapısını pırlanta küpe modellerine yansıttığında ortaya kusursuz asarım örnekleri çıkıyor.

Pırlanta Safir Küpe Modelleri Fiyatları

Pırlanta safir küpe modellerinin fiyatları birçok etkene bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında küpelerin ölçüleri, taşın büyüklüğü ve tasarım modelidir. Gerçek pırlanta taşları ve gerçek safir taşı ile üretilen safir küpe modellerinin fiyatları, belirli bir fiyat bandında seyretse de yılsonu gibi dönemlerde fiyatlarda indirimler uygulanıyor.

Sertifikalı ve gerçek pırlanta küpe modelleri içerisinden, safir küpe ya da diğer modelleri arasında tercih yapmak istiyorsanız https://www.lalpirlanta.com/ sitesinden güvenli bir şekilde hizmet alabilirsiniz. Siz de pırlanta safir küpe modelleri ile tarzınızı üst seviyeye çıkarabilir, şıklığınızı ufak dokunuşlar ile ikiye katlayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi