BİNALİ YILDIRIM DEV ESERİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Son Başbakanı ve Ak Parti Genel Başkanvekili Sayın Binali Yıldırım’ın açılış kurdelesini kestiği Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinin açılışı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Ayrıca yapımları tamamlanan 20 muhtarlık binasının açılışı ve Altıeylül’ün 4. Millet Kıraathanesi olacak Seyyid Ahmet Arvasi Parkı, Altıeylül Belediyesinin ilk kreşi ve Millet Kıraathanesinin temeli canlı uydu bağlantısı yapılarak gerçekleştirildi.

Altıeylül’e sosyal belediyecilikte yapılan en büyük yatırım olan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize de teknolojik anlamda büyük katkılar sunacak.

İçerisinde Çocuk Üniversitesi, Etüt Salonları, Bilişim Sınıfları gibi birçok donatı bulunan merkez çocuklara ve gençlere çağımızın bir gereksinimi olan teknoloji konusunda büyük katkılar sunacak.

BİNALİ YILDIRIM: BURASI TEKNOLOJİ ÜSSÜ OLMUŞ

Açılış sonrası il protokol üyeleri ile birlikte binayı gezen Binali Yıldırım meslek edindirme kurslarının ve çocuk üniversitesinin olduğu bölümleri gezerken duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı’yı burayı bir teknoloji üssü haline getirdiği içinde tebrik ediyorum, buradan yararlanan çocuklarımız çağın uzağında kalmayarak, teknolojiden doğru şekilde faydalanmayı da öğrenmiş olacaklar”.dedi

KURSİYERLERDEN HANIMEFENDİ’YE HEDİYE

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi kursiyerleri tarafından Son Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için hazırlanan hediyeler Binali Yıldırım’ın kursları ziyareti esnasında kendisine takdim edildi. Hediyeler için teşekkür eden Yıldırım, “Meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin bu denli güzel ürünler üretiyor olmaları ayrıca memnuniyet verici, nazik hediyeleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dedi.

ALTIEYLÜLDEN BİNALİ YILDIRIM’I DUYGULANDIRAN VİDEO

Açılış sonrası protokol üyeleri ile birlikte Kıyafet mağazası, ALMEK kurs atölyeleri, Aile Danışma Merkezi, Çocuk Üniversitesi ve diğer birimleri ziyaret eden Binali Yıldırım daha sonra sinema salonunu gezerek Altıeylül Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan Altıeylül Tanıtım ve Vefa Adamı Binali Yıldırım adlı videoları izledi. Kendisi için hazırlanan “Vefa Adamı Binali Yıldırım” adlı videoyu beğeniyle izleyen Binali Yıldırım duygusal anlar yaşadı.

BAŞKAN AVCI’YA MAKAMINDA ZİYARET

Son olarak projenin ev sahibi Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı makamında ziyaret eden Son Başbakan Binali Yıldırım, beraberindekilerle birlikte çay içerek sohbet etti.

Makam ziyaretinde Binali Yıldırım’a Başkan Avcı tarafından yöresel el dokuması halı ile tespih ve yüzük hediye edildi.


Altıeylül Belediyesince yaptırılan 20 muhtarlık binasının açılışı ile Seyyid Ahmet Arvasi Parkı, Altıeylül Belediyesinin ilk kreşi ve Millet Kıraathanesinin temeli de atıldı.


Yıldırımı, Erdoğan Belediyeciliğinni Balıkesir'deki simgi ismi Hasan Avcı'yı tebrik etti. 

Editör: Haber Merkezi