Ligde kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa play-off'ta ulaşmayı hedefleyen Balıkesirspor, 15 ve 19 Mayıs'taki Mazıdağı Fosfatspor maçı öncesi yeni bir seferberlik başlattı.
Şampiyonluk primin de toplanılmasının hedeflendiği 19 Mayıs'taki play-off grup finali maçı biletleri 1000 ve 500 liradan satışa çıkarıldı.
Kırmızı-Beyazlı kulübün “Biletler Sadece Bir Bilet Değil, Kulübümüze Bir Destek! Bu Şehir Kazanacak" mottosuyla başlattığı yürüyüşe Yırcalı Şirketler Grubu ile Uluova Şirketler Grubu katılan ilk kuruluşlar oldu.
Kapalı tribün biletlerinden Yırcalı Grubu 500, Uluova da 100 adet satın alarak Balıkesirspor Kulübü'ne destek oldu.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bekki, başlatılan seferberlik ile ilgili açıklamasında şunları kaydetti:
Tarihi bir mücadelenin eşiğindeyiz! Play-off grup finali ilk maçımızı,15 Mayıs Perşembe günü saat 16:00’da Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor ile Mardin’de oynayacağız. Rövanş için ise coşkunuzla, inancınızla ve desteğinizle 19 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’de Atatürk Stadı’nı doldurup rakibimize gücümüzü göstereceğiz. Bu yolculukta her birimizin katkısı, takımımıza ilham ve güç verecek!
Zorlu bir dönemden geçen takımımızın en büyük gücü, her zaman bu şehrin vefalı insanları olmuştur. Tribünlerde yükselen her tezahürat, yeşil sahada gösterilen her mücadeleyi daha anlamlı kılıyor. Şehrimizin ve vefalı taraftarlarımızın birlik ve beraberlik içindeki desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçteyiz.
Şehrimizin iş insanları ve dinamiklerinin bilet alarak verecekleri destek ile hem tribünlerimiz dolacak hemde kulübümüze katkı sunacaklardır.
Balıkesirspor’umuza destek veren iş dünyamızın alacağı ve tribünlere dağıtacağı biletler Kulübümüzün resmi sayfalarından duyurulacağını bilhassa belirtmek isteriz.
Yönetim Kurulumuzun aldığı karar neticesinde;
“Biletler Sadece Bir Bilet Değil, Kulübümüze Bir Destek!" anlayışı içinde:
- Açık Tribün :500 TL
- Kapalı Tribün :1000 TL
olarak belirlenmiştir. Mevcut kombine biletler geçerli olmayacaktır. Gelinen noktada, bugün sizlere bir biletin fiyatından değil, bu şehrin kalbindeki bir değerden, Balıkesirspor’dan bahsetmek istedik.
Bu maç, sadece 90 dakikalık bir oyun değil, Balıkesir’e sahip çıkma zamanıdır!
Sahadaki 11 futbolcudan daha fazlası olmaya, tribünleri doldurarak Balıkesirspor’un yanında dimdik durmaya davet ediyoruz. Onur ve aidiyet olgusunu pekiştirmek ve zorlu süreçteki final yürüyüşümüzün adımlarını daha sağlam atabilmek adına, gelin, geleceğimiz için omuz omuza verelim!
Çünkü başka Balıkesirspor yok!
Çünkü bu takım bizim; onun zaferi bizim zaferimiz, acısı bizim acımızdır!
Çünkü aidiyet, tribünde doğar, yüreklerde büyür, tarihe yazılır!
Çünkü "evimiz" dediğimiz o stadyum, ancak sizinle bir kale, ancak sizinle bir aile yuvası olur!
Gelin, Balıkesirspor’un yalnız olmadığını tüm Türkiye’ye gösterelim!Unutmayalım:
“Bu şehir var oldukça, Balıkesirspor yalnız kalmaz!