AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 10. kuruluş yıldönümünü milletle birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin iki gün sonra 10. yıldönümü olduğunu belirterek, "Milletin partisi 10 yaşında. 10 yılın 9 yılını millete hizmet ederek geçirdik. 10. yılı milletimizle kutlayacağız. AK Parti olarak geride bıraktığımız on yılda Türkiye'yi siyaseti girdaptan çıkarmakla kalmadık, girdiğimiz her seçimden de başarıyla çıktık" ifadelerini kullandı.

BALIKESİR PROGRAMI BELLİ OLDU

Ak Parti'nin 10'ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Balıkesir'de gerçekleştirilecek kutlama programı belirlendi. Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi 10'ncu yaşını coşkuyla kutluyor. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından kutlama programı düzenlenmektedir. Kutlama etkinliklerine tüm teşkilat mensupları ve tüm Balıkesir halkı davetlidir" dedi.

SAMİ ÖZER KONSERİ

Poyrazlı, 14 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kutlama programının saat 20:15'de teşkilat mensuplarına verilecek iftarla başlayacağını sinevizyon gösterisiyle devam edeceğini belirtti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Avukat Haluk İpek konuşmasıyla sürecek olan program Sami Özer'in vereceği konserle sona erecek.

Editör: Haber Merkezi