AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, ''Kasetlerle iktidara gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, tekrar gitmemek için parti içinde iktidar olmanın savaşını veriyor. 12 Haziran'dan sonra ne Kılıçdaroğlu ne de Devlet Bahçeli partisinin başında kalır. MHP bize lale devri diyor, kendi arkadaşlarına baksınlar'' dedi.

Manyas'ta AK Parti'ye katılan Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki ve Belediye Meclisi'nin DP'li üyeleri ile 11 köy muhtarına rozetlerini takan Uğur, yeni katılımlar ile AK Parti'nin Manyas'ta daha da güçleneceğini söyledi. 

Uğur, AK Parti'nin merkez parti olduğunu ve kapsama alanının çok geniş olduğunu belirterek şunları söyledi:

''Bu ülkede iktidar olanları birileri gelip darbe ile alaşağı etti. Menderes döneminden itibaren 'irtica hortladı, komünizm gelecek' diye milleti korkuttular. Ama ne irtica hortladı ne de komünizm geldi. Bu memlekette Başbakanı astılar. 12 Eylül 1980'de işler iyiye gitmeye başlamıştı, bir ihtilal oldu ve bir günde anarşi bitti.''

Bundan sonra darbe olamayacağını dile getiren Uğur, ''Millet iktidara getirmeli ve millet götürmelidir. Millet iradesinin karşısında kimse duramaz. Bir tarafta 'millet' diyen AK Parti, diğer yanda 'devlet' diyen diğer partiler var. Kasetler ile iktidara gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, tekrar gitmemek için parti içinde iktidar olmanın savaşını veriyor. 12 Haziran'dan sonra ne Kılıçdaroğlu ne de Devlet Bahçeli partisinin başında kalır. MHP bize 'lale devri' diyor, kendi arkadaşlarına baksınlar'' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi