Milli Görüş hareketinin lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bir dönem en yakınındaki isimlerden biri olan balikesirim.net yazarı Nevzat Özpelitoğlu, tarihe postmodern darbe olarak geçen 28 Şubat'ın 24. yılında o günleri gözler önüne getiren yazısı şöyle başlıyor:

Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi sözü Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi sözü

28 Subat 09

Omuzlarındaki yıldızların altında bir hoş olanlar ve onların kapıkulları şimdilerde hiç hoş değiller.

Çünkü bir Şubat ayına daha girdik. 

Zulüm milâdı olarak tarihe geçen, 1000 yıllık zulüm rüyasının rejisörleri, yazarları ve onların tüm figüranları matem içersindeler. 

Neden?

Çünkü çağdışı zihniyetlerinin günümüzdeki temsilcileri olarak hüküm süren Paşaların ve maşaların yerinde bugün yeller esiyor da ondan.

28 Şubat zulmünü 1000 yıl sürdüremediler de ondan.

Devlet millet kaynaşmasının vücuda getirdiği bir AK Parti iktidarı Milletimizin bağrından fışkırarak neş-vü nema buldu da ondan.

1950 yılına kadar baskı, terör ve zulümle devam ettirilen CHP saltanatının yıkıldığı gibi, 28 Şubat zulüm saltanatı vatan ve millet sevdalıları tarafından yerle bir edildi de ondan.

Adı Millet hastanesi olan hastanelerimize başörtülü hanımlarımız, kızlarımız, ninelerimiz giremiyor, hastane kapılarında ölüme terk ediliyorlardı.

Vatan için ölen Mehmetçiklerimizin annelerinin, hanımlarının kışlalara girmelerine değil, sadece şehit evlâtlarının tabutlarını omuzlamalarına müsaade ediyorlardı.

Devrin Başbakanının hanımı ziyaret için de olsa hastaneye sokulmamış, kızlarını yurt dışında okutmak zorunda bırakılmıştı.

Çünkü 28 Şubat zulmü 1000 yıl sürecek diyen, zulüm rejisörlerinin saltanatı henüz yıkılmamıştı.(!)

Yazının tamamını okumak için tıklayın

28 S U B A T 5

Editör: Haber Merkezi