Üç döneme takıldığı için aday gösterilmeyen Ümraniye Belediyesinin Balıkesirli başkanı Hasan Can'ın bizim belediyeye genel sekreter olarak gönderdiği sağ kolu Mustafa Küçükkapdan, Büyükşehir'deki tüm yetkileri kendinde topladı. 
Balıkesir Büyükşehirin çiçeği burnundaki yeni genel sekreteri Genel Sekreteri Küçükkapdan, aday gösterilmeyen mevcut Başkan Zekai Kafaoğlu’nun oluşturduğu ekibe operasyon yaptı. 


GENEL SEKRETER YARDIMCILARIYLA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE 'İZİN'

Edinilen bilgilerde, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Afşin Arıcan’ın Mali Hizmetler Dairesi’ndeki yetkisi alındı.  Aynı şekilde Mali İşler Daire Başkanı Sefer Atak da görevden alındı.
Dursunbey Belediye başkan aday adaylığı için ayrıldığı görevine geri dönen Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Berber ise izne ayrıldı. 


MALİ İŞLERDE TEK YETKİLİ GENEL SEKRETER OLDU
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Soner Korkmaz’ın da  genel sekreterle görüşmesinin ardından izne ayrıldığı öğrenildi.
Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdan’ın Mali Hizmetler Dairesi’ni kendi uhdesine aldığı haber merkezlerine ulaşan bilgiler arasında yer alırken, Büyükşehir'deki operasyonuna devam edeceği ileri sürüldü. 
Küçükkapdan'ın, Balıkesir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ile ortaklaşa hareket ettiği belirtiliyor. Büyükşehir Belediyesi koridorlarıyla AK Parti kadroları Genel Sekreterin son operasyonunu  konuşuyor.

Editör: Haber Merkezi