Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Balıkesir'de yoğun bir gün geçirdi. 


Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, milletvekili Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın karşılayıp gün boyu eşlik ettiği iki Bakan güne, işadamı Nazmi Yarış tarafından yaptırılan Yarış Ortaokulu´nun açılışını gerçekleştirerek başladı. 


Okulun açılış kurdelasını törene katılan protokol üyeleriyle birlikte kesip Balıkesir´e hayırlı olması dileğinde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şunları söyledi:
"Bugün biz eğitimle ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun yol göstericiliğinde yeni bir hamleye, yeni bir çıkışa doğru gitmekle meşgulüz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu meşguliyetimizin semeresini alacağız, verimliliğine kavuşacağız hep birlikte."


Ardından Milli Eğitim Bakanı Selçuk, ildeki eğitimcilerle toplantı yaparken, Enerji Bakanı Dönmez de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Dönmez, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığını ziyaretinde partililerle tanışıp sohbet etti, projeleri ve yeni dönemin hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 


İVRİNDİ'DE ÇİFTE TEMEL
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Balıkesir merkezdeki programın ardından İvrindi ilçesine geçerek burada Nurol Holding katkılarıyla yapılacak Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Altın Madeni Temel Atma Törenine katılarak birer konuşma yaptı. 


GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Balıkesir'e kazandırılan Hasan Basri Çantay Gençlik Merkezinde, gençlerle buluşmasının ardından Genç Market'i ziyaret etti.


AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Balıkesir ilindeki eğitim kurumlarının yöneticileriyle yeni dönemin hedeflerini konuşurken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Fatih Dönmez,AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştu. İl başkanı Hasan Demiraslan, teşkilatı onurlandıran Dönmez'e, Balıkesir içerisinde yerel ürünlerin bulunduğu hediye sepeti takdim etti. Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra Ketenci de Bakan Dönemz'i çiçekle karşıladı.

Editör: Haber Merkezi