Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, bayram boyunca ve sonrasında vatandaşlarla buluşmaya devam etti. Bayram’da Edremit, Burhaniye, Havran, Gömeç, Balya, İvrindi ve Erdek teşkilatları ile bayramlaşan Canbey, bayram boyunca ve sonrasında birçok köy hayrına ve programa katıldı.

Milletvekili Canbey, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile birlikte Büyükyenice Mahallesi’nde düzenlenen İvrindi’nin mahallelerinin futbol takımlarının yer aldığı turnuvanın açılışını yaptı ve Büyükyenicespor ile Haydarspor arasında oynanan açılış maçını izledi. Samimi ve eğlenceli ortamda gerçekleşen turnuva açılışında Canbey, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve penaltı atışı yaptı.

DEMİRCİLER CAMİİ AÇILDI

İvrindi Demirciler Mahallesi Camii de Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in katılımıyla ibadete açıldı.

Civar mahallelerden vatandaşların da katıldığı açılışta Canbey, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve muhtarlarla mahalleyi gezen Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, mahallenin eksikleriyle ilgili bilgiler alarak yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

GEBEÇINAR’DA YAĞMUR DUASI

Balıkesir’de gelenekselleşen ve yazın kırsal mahallelerde sosyal hayatı da geliştiren yağmur duası ve mahalle hayrı İvrindi Gebeçınar’da Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in katılımıyla gerçekleşti. Gebeçınar mahallesindeki hayırda vatandaşlarla bir araya gelen Canbey ve Belediye Başkanı Cengiz, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik bilgiler alarak, gençlerin çim saha talebiyle ilgili inceleme yaptı. 

Editör: Haber Merkezi