Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Balıkesirli gazeteci Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden ayrıldı.

"Balıkesir için göreve ve halkımızın hizmetkarlığına talibim" diyen Mustafa Canbey, AK Parti'den Balıkesir milletvekili adayı olmaya karar verdiğini şu mesajla duyurdu: 
"Değerli Dostlar, 
Bugün itibariyle ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti'den Balıkesir milletvekili adayı olmak için görevimden ayrıldım. 
Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda, sorumluluğumuzun bilincindeyiz.
Ortak değerimiz ve sevdamız olan Türkiye'mizin ve Balıkesirimizin gelişmesi, güçlenmesi ve hak ettiği yere ulaşması için sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız.
Davamızı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için gecesini gündüzüne katan Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki “Büyük Türkiye”ye yakışan güçlü bir Balıkesir için milletvekilliği görevine ve halkımızın hizmetkarlığına talibiz. 
Milletvekili aday adaylığımızın hayırlı olması dileğiyle desteğinizi bekliyoruz."
Balıkesirli alim Hacı Sıddık Naci Eren'in cenazesine katılmak üzere önceki gün Balıkesir'e gelen Mustafa Canbey,  Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan’ı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulunmuştu.
Editör: Haber Merkezi