Yılmaz, mazbatasının teslim edilmesinin ardından resmen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatını aldıktan sonra ilk mesajı şu oldu: "Tüm Balıkesirli hemşehrilerimizin Başkanı olacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Balıkesir'de 31 Mart 2019'daki Mahalli İdareler Seçimlerinde geçerli oyların 375 bin 253'ini alarak yüzde 47.78 oy oranıyla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Yücel Yılmaz mazbatası aldı. 


EŞİ ve ANNE-BABASIYLA GELDİ
Yılmaz'ı,bu önemli ve tarihi günde eşi, annesi ve babası yalnız bırakmadı, heyecanı ve mutlululuğunu paylaşıp gururlandı.
Balıkesir Öğretmen Evinde gerçekleşen mazbata töreninde  Yılmaz'la beraber Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı  Dinçer Orkan da mazbatalarını teslim aldı. 


Balıkesir milletvekilleri Mutlu Aydemir, Belgin Uygur,  Adil Çelik, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, Cumhur İttifakı'nın Balıkesir BüYükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ın mazbata mutluluğuna ortak oldu.

BAŞKANLARA EŞ DESTEĞİ

Balıkesirli seçmenlerin beş yıl için yetki verdiği Yücel Yılmaz, Hasan Avcı ile Dinçer Orkan mazbatalarını alarak resmen göreve başlarken bu heyecanı eşleriyle birlikte paylaştı.


BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI
AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla  AK Parti Balıkesir Miletvekillerinin hazır bulunduğu törende, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerine de mazbataları takdim edildi.

Mazbatalarını alan belediye başkanlarıyla meclis üyeleri yakınları ve partilileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek tarihi günü ölümsüzleştirdi. 


HERKESİN BAŞKANI OLACAK
Büyükşehir'in yeni patronu Yücel Yılmaz, başkanlığının resmen ilan edilmesinin ardından "Tüm Balıkesirli hemşehrilerimizin Başkanı olacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın." mesajını paylaştı.
Yılmaz şunları söyledi: 


VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇECEK
"Bizleri bu göreve layık gören tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim. Söz verdiğimiz üzere Balıkesir'e yeni bir vizyon ve çehre kazandıracak olan projeleri hayata geçirerek daha güçlü yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz."


Karesi Belediye Başkanı AK Partili Dinçer Orkan

Editör: Haber Merkezi