AK Parti'nin Balıkesir'deki takım kaptanı Ekrem Başaran, milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanı ile birlikte yerel medyanın karşısına çıktı. Balıkesir için yeni yatırım müjdeleri verdi, AK Parti'den ayrılan isimlerin kurduğu partiler içinse "muhatabımız değiller" ifadesini kullandı.

HEPSİ AYNI AMAÇ İÇİN BİR ARADA

İL Başkanı Ekrem Başaran, bugün partinin milletvekilleri Mutlu Aydemir, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Adil Çelik ve Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Bayram, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz'le beraber yerel medyanın huzuruna çıktı.

DEĞERLENDİRME YAPTI

Yerel ve genel konular üzerine değerlendirmelerde bulunan AK Parti'nin Balıkesir'deki takım kaptanı Ekrem Başaran, ülkede peşi sıra yaşanan olumsuzluklara rağmen, AK Parti hükümetinin millete hizmet noktasında gerekeni yaptığını ifade etti. 

NAZAR DEĞMESİN

Balıkesir ortak hedefleri noktasında milletvekilleriyle belediye başkanlarınınuyum içerisinde çalıştıklarına vurgu yapan başkan Ekrem Başaran, "Teşkilat olarak tek vücut olarak hareket etmenin Ankara nezdinde olumlu sonuçlar ve geri dönüşler getirdiğini gördük. Etkili bir koordinasyon, sorunlara ciddiyetle yaklaşmanın, muhataplarla verimli bir iletişim ve işbirliğinin Balıkesir için açamayacağı kapı yok. Bu birliktelik Balıkesir’i olduğu noktadan daha ileriye taşıyacaktır." ifadesini kullandı.

HIZLI TREN MÜJDESi

Balıkesir'e yeni yatırım müjdeleri de veren AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, "Teşkilatın birlikte hareket etme kabiliyeti üst seviyeye çıkmasıyla Balıkesir’in menfaatine olan konular bakanlıklar nezdinde öncelikli hale gelmesini sağladı. Balıkesir’in birçok noktasında beklemedeki projeler tekrar gündeme alındı.
Hızlı tren, istasyonun taşınması, yeni yol projeleri gibi Balıkesir’e yeni vizyon katacak projeler ise kabul gördü ve planlamaya dahil edildi. 
İnşallah önümüzdeki günlerde de bu konular hakkında atılacak somut adımları peyder pey göreceğiz.” diye konuştu. 

YENİ OLUŞUMLAR MUHATABIMIZ DEĞİL

Başkan Başaran, AK Parti'den ayrılan isimlerin kurduğu partilerle ilgili bir soru üzerine ise, "Onlar bir yol kazası gibi bizden ayrıldılar, gittiler. Yolları açık olsun. Yapacaklarını kendileri bilir. Biz kendi işimize bakıyoruz. AK Parti’nin hedefleri, planları, ülkemiz için düşündükleri çok şey var. Onlarla düşünüp, onlarla hemhal olmanın bize hiçbir faydası olmaz, açıkçası biz işimize bakıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

AVLU'daki Sergi Salonunda gerçekleşen toplantıda, milletvekilleriyle büyükşehir belediye başkanı da çalışmaları hakkında kısa bilgilendirmeler yaptı. 
 

Editör: Haber Merkezi