Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, önceki gün makamında kendisine yapılan darpın ardından dört kişinin tutuklanmasını, "Adalet yerini buldu." şeklinde değerlendirdi. Ok, istememesine rağmen iki polis memurunun kendisine koruma olarak tahsis edildiğini kaydetti.

Başkan Ok, makamında uğradığı saldırıdan sonra çok sayıda Balıkesirlinin telefonla veya yanına gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, hepsine teşekkür etti. Belediyenin devam eden projeleri hakkında bilgi veren İsmail Ok, basın mensuplarının saldırıyla ilgili sorularını da cevapladı.

Gazetecilerle birlikte belediye tarafından yaptırılan Asri Park ve Spor Komleksi ile yeni mezarlık alanını gezen Ok, işçilerle ve yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti. Gezisine eşlik eden yerel ve yaygın medyanın muhabirlerine yemek ziyafeti çekti!

BAŞKAN VE YARDIMCILARINA VALİLİKTEN KORUMA TAHSİSİ
Kendisi ve Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'e yapılan saldırıyla ilgili dört zanlının da tutuklandığını ifade ederek, "Türkiye hukuk devleti ve herkes şikayetini hukuki yollarla yapmalı. Biz devletimize ve adaletimize güveniyoruz. Yasaların dışına çıkmak istemiyoruz. İstemediğim halde devletimiz, bana iki polis arkadaşı koruma olarak tahsis etti. Onlar artık bizim misafirimiz. Dimdik görevimizin başındayız. İnşallah sonu hayırlı olur." dedi.

TUTUKLANAN KILIÇ İÇİN NE DEDİ?
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın tutuklanmasını da değerlendiren Başkan İsmail Ok, "Bunlar üzücü durumlar. Kendisine, ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum. Adalet süreci devam ediyor. İnşallah yargılama sonucunda aklanarak aramıza döner ve hizmetlerine devam eder." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi