Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’i makamında ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve ekibini kutlarım”dedi.

Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğini her zaman hissettiklerini ifade ederek, “Birlikte Balıkesiremize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğime inancım tamdır”diye konuştu.

Ziyarete Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve meclis üyeleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Hep birlikte Balıkesir için çalışıp daha iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi