AK Parti Balıkesir İl Teşkilatının çiçeği burnundaki il başkanı  Ekrem Başaran, siyasetçisinden işadamına,  sivil toplum kuruluşlarından gazetecisine kadar toplumun hemen her kesimine ciddi mesajlar verdi. Şehirde geçmişte yaşanan kısır çekişmelerin sinerji kaybına yol açtığını hatırlattı, son bir yıldaki huzura dikkat çekti; "Biz bunun devamından yanayız. Niyetimiz bu. Herkes kendi işini yaparsa, değerlerine saygı gösterirse bu şehir adına  güzel işler başarabiliriz" dedi.  

İşte Ekrem Başaran'ın konuşmasından satırbaşladı.

- AK parit Balıkesir İl teşkilatı olarak enerjimizi, potansiyelimizi, niyetimizi hizmet üretmeye, iş üretmeye, siyasete yapmaya, yani esas işimizi yapmaya odaklanmak istiyoruz.  Niyetimiz bu.

- Ülkemiz çok önemli bir dönemden geçiyor. Etrafımızda birçok ciddi sıkıntılar yapıyoruz. Maalesef ülke içerisinde de bundan bihaber olan  muhalefetimiz var. 

- Hem içte, hem dıştaki  muhaliflere rağmen AK Parti bütün dünyada kimin yardıma ihtiyacı varsa, kimin adalet noktasında bir sıkıntısı varsa bunun sesi, dili, gönlü, vicdanı olmaya çalışıyor. 

BALIKESİR'E HUZUR GELDİ

- Türkiye bu güçlüklerin üstesinden gelecektir. İç huzurumuz bozulmasın, güçlü duralım. Dünyaya güçlü bir Türkiye mesajı verelim. 

-  Geçmişte siyasetçiler arasında, siyasetçi-bürokratlar arasında, siyasetçiler ile basın mensupları arasında sıkıntılar yaşandı. Bunların hepsinden uzak bir dönem geçiriyoruz son bir yıldır. Balıkesir'de iç huzur var.

HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN

- AK Parti Balıkesir teşkilatının yeni başkan ve yönetimi olarak bu huzurun devamından yanayız. Hiçbir şekilde bozulmasını istemiyoruz. Uyum içerisinde çalışmak istiyoruz.

- Huzurun devamı için herkesin belli saygı, sevgi çerçevesinde kendi işini yapması gerekiyor. Siyasetçi siyaset yapsın, Belediyeci hizmet üretsin. Gazeteci  haber peşinde koştursun ve aksayan yönler varsa bunları dile getirsin. 

- Herkes işini yapsın ve herkes birbirinin değerlerine saygı göstersin.  Açıkçası biz yeni başkan ve yeni yönetim olarak bunu çok önemseyeceğiz. Buna çok dikkat edeceğiz. Herkesin yaptığı işin gerçek değerini bulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 

HER AY BİR BAKAN VEYA

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GELECEK

- Gelin hep beraber güçlü bir Balıkesir için, Balıkesir'in adını her zaman yatırımla, iş imkanlarıyla, güzel etkinliklerle anılması için hep beraber gayret gösterelim. Bu noktada hükümetimiz ve AK Parti Genel Merkezi çok ciddi hamlelere başlıyor. 

- Bu dönemden başlayarak şehrimize her ay bir bakan veya genel başkan yardımcısı gelecek. Bunların amacı; varsa şehrin eksiklerini gidermek teknik açıdan veya şehrin tanıtımına olumlu katkıda bulunabilecek her türlü faaliyetlerin yapılması.

MAHİR ÜNAL İLE BAŞLIYOR

- İl olarak bu hafta sonu partimizin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal şehrimize gelecek.  Cumartesi-Pazar Balıkesir'imizde olacak. Pazar günü Ayvalık'ta kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. 

- Bakan, genel başkan yardımcıları ziyaretini şehrimiz için bir katkıya, bir katma değere dönüştürelim.. Balıkesir'in ihtiyaçları, tanıtımı noktasında, Balıkesir'in Ankara'dan görünümü noktasında olumlu bir katkı sunalım. 

- Balıkesir'i hep beraber kalkındıralım, hep beraber Balıkesir'in adını güzelliklerle anılmasını sağlayalım" ifadelerini kullandı.

Öğretmenevin'de gerçekleşen toplantıda başkan Başaran'a, partinin Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi