AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik seçim çalışmalarını İvrindi İlçesinde sürdürdü. İlk durağı Gökçeyazı Mahallesi olan Çelik, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisinin de Kocaavşarlı olduğunu hatırlatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun da Gökçeyazılı olduğunu ifade eden Çelik, bu bölgelerden yüksek oy oranının çıkması gerektiğini vurguladı. Buradaki temaslarını bitirerek İvrindi merkeze geçen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, ilk önce sanayi esnafını ziyaret etti ve sıkılmadık el bırakmadı. Çarşıda bulunan esnafları ve vatandaşlar ile de konuşan Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Ardından belediyenin düzenlediği iftar programına katıldı.

 

İVRİNDİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

İvrindi ilçe merkezinde çalışmaların daha iyi yapılabilmesi için seçim bürosu açıldı. Seçim bürosunun açılış kurdelesini AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik keserken, “İvrindi AK Parti İlçe Başkanlarımız burada seçim bürosu açıyor. Seçimlerde daha iyi faaliyette bulunmak için, daha iyi çalışmak için seçim bürolarına her zaman ihtiyaç vardır. Aynı zamanda AK kadrolarımızın toplanacağı, birlikte hareket edeceği yerlerdir buraları. Faaliyetlerimizi, broşürlerimizi, posterlerimizi, dağıtacak, paylaşacak, toplanacak bir yerimiz olsun. Bunlar bir hedefe varmak için yaptığımız çalışmalardır. Hedefimiz 24 Haziran'dır, seçim büromuz hayırlı olsun” dedi.

 

 

“BU KADRO EFSANE KADRO”

 

İftar programının ardından Karaçepiş, Bozeren ve Geçmiş mahallelerinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, yaptığı konuşmalarda, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun Gökçeyazılı, Milletvekili Adayı Mustafa Canbey’in Ören’li, kendisinin de Kocaavşarlı odlunun üstünü çizerek şuan ki kadronun efsane olduğunun altını çizdi. Çelik, “ Önümüzde 24 Haziran gibi çok önemli bir seçim var. Bu zamana kadar AK Parti’ye hep destek verdiniz, yine destek istiyoruz. Reisimiz sayenizde yürümeye devam ediyor, Amerika, Almanya’ya kafa tutuyor ve buldozer gibi kafa tutuyor,

Dünya beşten büyüktür diyor. Daha önce emir alan, üç kuruş para için dilencilik yapan, yapmak zorunda kalan başbakanlarımız ve devlet büyüklerimiz vardı. Allah o günleri tekrar göstermesin, artık o devirler geçti. Türkiye eski Türkiye değil. Türkler bütün dünyaya hükmetmiş bir ulustur, kimse gelip bize pranga vuramaz,  emir veremez. Biz zamanında kendi paramızla silah istedik vermediler ama sınırımıza beşbin tır bedava silah dağıttılar. O silahların hepsi bize karşı doğruldu. Hükümetimize karşı e-muhtıra verdiler, operasyonlar yapıldı, 15 Temmuz hain darbe girişimi yapıldı, bizleri yıkmaya çalıştılar, halkımızın sayesinde hepsinden alnımızın akıyla sıyrıldık” dedi.


“SÖZ VERDİM”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a zamanında muhtar bile olamaz dedikleri dönemde cezaevindeyken kendine söz verdiğini belirten AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, “Reisimiz cezaevindeyken kendisiyle siyaset yapmak için söz verdim. Çünkü biz ona inanıyorduk. AK Parti normal bir siyasi parti değildir. Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları olan bizler herhangi birer siyasetçi değiliz. Bu devlet kurulduğu zaman içinde millet yoktu. Devletin kendi bürokratları vardı, ama içinde millet yoktu. Millete hizmet yoktu, bu yıllarda ekmek bulamadılar. 1950 yıllarda devletin okul yapmak için kanunu yoktu, şimdi ise binlerce okulumuz var. Partimize e muhtıralar verdiler, darbe yaptılar, hizaya sokmaya çalıştılar ama hiçbir şekilde başaramadılar. Ellerine fırsat verseler bu zihniyet yine Başbakan asarlar. Bunlara fırsat vermemek sizlerin elinde. Başımızda bir lider var şapkasını alıp,  kaçmıyor, dik duruyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın güvendiği önce Allah, sonra milletimiz var.

 

Bir sırtımızı bu millete dayadık ve milletimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde kazasız belasız geçirirsek Türkiye bütün düşmanlarına karşı gücünü bir kere daha gösterecektir” dedi.

 

“İVRİNDİ’DEN PATLAMA BEKLİYORUM"

 

İvrindi’nin çok şanslı bir ilçe olduğunun altını çizen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, bu bölgelerden oy patlaması gerektiğini söyledi. Çelik, “Ben Kocaavşarlıyım, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu gökçeyazından, milletvekili adayımız Mustafa Canbey’ de Ören mahallemizdendir. Devir artık İvrindi devridir. Biz bu toprakların insanıyız, buralara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Bu kadar bürokratın olduğu yerde artık vatandaşlarımıza da bir görev düşüyor. İvrindi’de oy patlaması yaparak Balıkesir’deki oy sıralamasında liderliği ele geçirmektir.

Çünkü efsane bir kadromuz var, bunu iyi değerlendirmek gerekir.  Bu memleket Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptı. Kendi öz evladınıza, kendi değerlerimize, kendi insanımıza sahip çıkmalıyız. 24 Haziran çok önemli bir seçim olup dönüm noktalarımızdan biridir. İktidara geldiğimiz günden bu yana AK Parti ile uğraşmaktan vazgeçmediler Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmaktan vazgeçmediler. Bizim milletimiz için çalışıyoruz kasamızda ne varsa millet için harcıyoruz

 

Memleketimize baraj yaptık, trilyonlarca yatırım yaptık, çiftçimize destek sağladık, vatandaşlarımıza verdikçe herkes kesim kazanmaya başladı. Anlatmaya gerek yok, çünkü 16 yıldır yaptıklarımız ortadadır. Bu vesile ile Kendi insanlarınız olduğu bu seçimde İvrindi’den büyük bir oy patlaması bekliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi