Ak Parti Balıkesir Milletvekili adayı Tülay Babuşcu kendi köyü olan Tatlıpınar başta olmak üzere Kavaklı ve Ortaca’da coşkuyla karşılandı.
Seçim çalışmalarını sürdüren Babuşcu’ya Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Kama, Emin Demirbaş, Abdullah Altıntaş çok sayıda partili eşlik etti.
"ÜST SINIFLARIN PARTİSİ DEĞİLİZ"
Milletvekili adayı Tülay Babuşcu, Türkiye'nin AK Parti ile Cumhuriyet'in 100. yılında dünya ekonomisinde ilk 10'a gireceğini savunarak, "Biliyorsunuz; ben eczacıyım. Hastanelerde, ilaç kuyruklarında insanların canlarının yandığını, uzun ilaç kuyruklarını, muayene sıralarını çok iyi biliyorum. Sekiz yıl öncesine kadar ne rezillikler yaşadığımızı çok iyi biliyoruz. Bankalarımız gözümüzün önünde battı. Paramızın 5 kuruş değeri kalmadı.
Şimdi söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülke olduk. 2023 yılında bambaşka bir ülke olacağız. Kim bu zamana kadar ülkemiz için iyi bir şey yaptıysa ondan Allah razı olsun. Başbakanımız bizi
Türkiye'de ve dünyada çok iyi temsil ediyor. Ona güvenen neferler olarak bugün buraya hayır duanızı, desteğinizi istemeye geldik. Halkımızla birlikte el ele siyaset yapıyoruz. Ekonomik üst sınıfların partisi değiliz. Köylünün, emeklinin, öğrencilerin, öğretmenlerin ve
Allah nasip ederse büyükşehir olacak tüm Balıkesir’in adaylarıyız” dedi.
Babuşcu’nun konuşmasından sonra kendisini dinleyen köy sakinleri parti ayrımı olmadan hemşehrilerini destekleyeceklerini belirterek, “Buralardan yüzde yüz Ak Parti çıkacak" dedi.
Editör: Haber Merkezi