AK Parti Balıkesir İl İl Danışma Meclisi, Avlu Balıkesir'de geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 


İl Başkanı Hasan Demiraslan, konuşmasına başlamadan önce partililerinin doldurduğu salondan öz çekim yaptı.

Toplantıyı eski il başkanlarından Dinçer Orkan, Türkan Buğra Ketenci, M. Zahid Bayram, Erdinç Odabaşı, Recep Akantaş'dan oluşan divan yönetti. 


Açılışta partililere seslenen İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, birlik-beraberlik mesajları verdi, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine değindi. 

BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ
Demiraslan, "31 Mart'ta Balıkesir'deki Büyükşehirle birlikte 20 ilçe belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz.  24 Haziranda Balıkesir'i şaha kaldırdık. 31 Mart zaferiyle de bunu taçlandıracağız" dedi. 

"Bu güzel tabloyu bozmamamız gerekiyor" diyen Demiraslan, koltuk ve makam sevdası gütmeden davaya hizmet ettiklerini söyledi. 

DEDİKODULARA PRİM VERMEYİN
Demiraslan, "Hep beraber bir olacağız, beraber olacağız, birbirimizin hukukunu koruyacağız. Kimseye laf söyletmeyeceğiz. Söylenecek laf varsa onu bizler; gerekli olanlarımız, gerekli kişilere söyler, söyleyecektir." ifadeleriyle de dedikodulara prim ve geçit verilmemesini istedi. 

KAFAOĞLU: İFTİRALAR BİTMİYOR
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise, konuşmasında, kimi isimlerin şahsına ve ailesine yönelik iddialarına değinerek özetle şöyle dedi: 
"Bu kutlu dava yolunda yürürken iftira ve dedikodular herkes için söylendi. Atılmadık iftira, yapılmadık dedikodu kalmadı. 

ASLA ETKİLENMEYECEĞİZ
Biler, dedikodu ve iftiradan etkilenmeden doğru ve hak bildiğimiz yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Medyanın paralı silahşörlerinin sözleri bizi  asla etkilemeyecek.

Başkan Kafaoğlu'nun il danışma kurulundaki konuşması, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlandı.

SİNELER TOPLU VURMAYA DEVAM EDECEK
Balıkesir'de artık sineler toplu vuruyor.  Bu salon bunun göstergesi. Bundan sonra da toplu olarak vuracak. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere, dedikodulardan kazanç bekleyenlere asla ekmek çıkmayacaktır."

YİNE TAKDİR ALACAĞIZ
Kafaoğlu, 31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin 20 ilçe ve büyükşehir belediyesini kazanacağının belirterek, teşkilatın Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan 24 Haziran'da aldığı takdiri yerel seçimlerde de alacağına inandığını kaydetti. 

KİMLER KATILDI?
İlçe belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, eski milletvekilleriyle çok sayıda partili katıldığı Danışma Meclisi'nde MKYK üyesi ve milletvekili Yavuz Subaşı, milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, P. Mutlu Aydemir ile ilçe belediye başkanları adına Ramazan Bahçavan (Dursunbey) kısa birer selamlama konuşması yaptı.


Gençlik Kolları'nın salona astığı "Biz Cumhuriyeti lafta değil icraatle kutluyoruz" cümlesinin yer aldığı pankantı dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi