AK Parti'nin Balıkesir Milletvetili listesindeki üç kadın adaydan biri olan Av. Pakize Mutlu Aydemir, seçim çalışmalarını Çanakkale Zaferi'nin sembol ismi Havranlı Kocaseyit'in doğduğu topraklarda sürdürdü. 
Hem babasının bilinirliliği, hem de Kaldın Kolları Başkanlığı dönemindeki seçim kampanyalarında basmadık yer bırakmadığı için tanınırlık noktasında diğer bazı adaylardan önde bulunan Mutlu Aydemir'in bu avantajı, Havran ve kırsal mahallelerindeki çalışmalarına yansıdı. 

KOCA SEYİT'E DUA
Mutlu Aydemir, vatandaşlarla kucaklaştığı Havran'da, 276 kiloluk top mermisini kaldırarak savaşın kaderini değiştiren savaş kahramanı Koca Seyit'in mezarında ziyaret ederek kabri başında fatiha okudu, minnet duygularını sundu.

HASAT TOPLAMA VAKTİ
Aydemir, tek tek tokalaşıp hal ve hatırını sorduğu vatandaşlardan, sıcak, samimi ve içten davranışları karşlığında takdir topladı.
Gördüğü sıcak ilgi karşısında, "Kocaseyitin torunları Erdem İrade ve Cesaretle VakitHavranVakti diyor." ifadesini kullanan Aydemir, "16 yıllık AK Parti icraatlarının tecrübesi ile yeni dönemde ektiğimiz ekinlerin hasatını topluyor olacağız." dedi. 
Vatandaşların sorularını cevaplayıp yeni dönemi “Birlik, Bereket, Bolluk dönemi” olarak özetleyen Aydemir, şöyle konuştu: 
24 HAZİRAN'DA YENİ BİR BAŞLANGIÇ
"Biz millet olarak bu topraklarda hep güzel başlangıçlar yaptık. İznik'te Selçuklu'yla, Söğüt'te Osmanlı'yla, Ankara'da cumhuriyetle güzel bir başlangıç yaptık. 1950'de çok partili hayata geçerek güzel bir demokrasi başlangıcı yaptık. 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık.

15 Temmuz'la milletimizle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi de 24 Haziran'a yeni yönetim sistemimizle güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.!

Editör: Haber Merkezi