BALIKESİR'in tanınmış hekimlerinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Feyyaz Çiftçi, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.

Özel hastanedeki görevinden bir süre önce ayrılarak belediyedeki görevine bugün itibariyle resmen başlayan Feyyaz Çitfçi'nin ilk ziyaretçisi Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı oldu. 

Avcı, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Kendisine, Belediyemize ve Altıeylül’lü hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."  ifadesini kullandı.

Başkan Avcı, Salı günü Millet Kıraathanesinde düzenleyeceği basın toplantısında da yeni yardımcısını kamuoyuna tanıtacak

Bu arada, Çiftçi'nin mesai saatleri dışında ise muayenehanesinde hasta kabul ederek şifa dağıtmaya devam edeceği belirtildi.


FEYYAZ ÇİFTÇİ KİMDİR?

1977 yılında Balıkesir’de doğdu. 

İlk ve orta öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. 

1995 yılında girdiği İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu.

İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı. 2005'de ortopedi ve travmatoloji uzmanı oldu. 

2006-2008 yılları arasında Diyarbakır’da devlet hizmetini yerine getirdi. 

Balıkesir'de özel hastanelerde görev yaptı. 

Bir dönem kulüp başkanlığını yürüttüğü Balıkesirspor'da efsane başkan Tuna Aktürk'ün yönetiminde görev alıp kulüp doktorluğunu üstlendi.

2012'de MHP il başkanlığına aday olarak girdiği seçimde Mehmet Duran'a karşı kaybetti. 

2014 seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur, seçilmesi halinde Feyaz Çiftçi'yi Balıkesirspor Kulübü başkanı yapacağını ilan etti. 

4 Kasım 2015'de Balıkesirspor Kulübü Başkanı seçildi. 10 Temmuz 2017'de olağanüstü kongreyle başkanlığı Remzi Boncuk'a devretti.

31 Mart 2019 seçimlerinde AK Parti'den Altıeylül Belediye Meclis üyesi seçildi.

2020 yılının başında özel hastanedeki görevinden ayrıldı, kendine muayehane açtı. 

27 Ocak 2020 tarihi itibariyle Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak kamu personeli statüsünde göreve başladı.

Çiftçi evli ve iki çocuk babasıdır.-

Editör: Haber Merkezi