Dursunbey Yurdu öğrencileri, Dursunbey Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerle ile Hasbihal programında buluşan Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ülke gündeminden teknoloji bağımlılığına, ekonomiden gençlerin geleceğe bakışına kadar çeşitli konularda sohbet gerçekleştirdi. Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’e, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Bayram Yıldırım eşlik etti.

Balıkesir Milletvekili Sn. Dr. Mustafa Canbey "Gençlerimizle her fırsatta bir araya geliyor, onların fikirlerine ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Dursunbey Gençlik Merkezi’nde, ilçemizde ikamet eden genç kardeşlerimizle buluştuk. Enerjileriyle bize güç veren gençlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlere mesleki tecrübelerini ve gelecekteki eğitim planlamalarına ilişkin paylaşımlarda bulunan Milletvekili Canbey, ülke gündemi, gençlerin siyasete bakışı, geleceğe dönük hedefleri ve gençlerin beklentilerini dinledi. Canbey, geleceğe yaptıkları yatırımları ve önümüzdeki yılların stratejilerini gençlerimizin katılımları ve fikirleriyle oluşturduklarını belirtti.  Balıkesir Milletvekili Canbey hasbihal programındaki konuşmasının ardından, gençlerin sorularını cevapladı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Sohbet havasında geçen buluşmamızda gençlerimizin sorunları, istekleri ve beklentileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Gençlerimizi seviyor, dertleri ile dertleniyoruz.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Gençlerimize olan yakın ilgisi ve destekleri dolayısıyla Milletvekilimiz Sayın Mustafa Canbey’e, faaliyetlerimiz ve yatırımlarımızda işbirliği ve destekleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Bahçavan’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu tür programlarda gençleri dinlemenin önemine işaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, bu programları yapmaya devam edeceklerini belirtti. İl Müdürü Arıcıoğlu, yoğun programının arasında gençlerimizle buluşma nezaketi gösteren Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’e, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a, İlçe Başkanı Üzeyir Sali ve gençlere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi