“Beştepe’ye giden CHP’li” haberinin kaynağı olan gazeteci Talat Atilla, ikinci bir açıklama yaptı. Muharrem İnce ve CHP’den gelen açıklamalar ardından Atilla, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

“Yayın organlarında, sosyal medyada benimle hesabı olan, daha önce eleştirdiğim ne kadar soytarı, iki yüzlü, itibarı sadece şöhret olan gazeteci ve politikacı varsa, haberi maske yaparak bana hakaret ettikleri gibi manipülasyon yapıyorlar.. Amacı sadece eleştiri olan, ‘aslında ne oldu?’ diye sorgulayanlara saygım var. Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, ‘sorularına yanıt vermedigim gazeteciler’ bile tv’ye çıkıp beni eleştirecek kadar küçüldüler. Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.

Stajyer gazetecilik yapanlar bile bilirler ki, gazeteciler birbirlerine haber jesti yapar. Rahmi Turan’ da Uğur Dündar’da sahibi olduğum siteye, ismime ve haberlerime defalarca yer verdikleri için onlara yaptığım bir jesttir bu. Bugüne bakınca bunun hata olduğunu görüyorum.

Haberi ben yapmaliydım Kemal beyin ‘Biliyorum ama açıklamam’ sözleri yerine bana saldırmayı, altından komplolar uydurmayı tercih edenler; güçlü gördüklerinin eteklerine sığınıp, kolay gördükleri hedefe ateş eden, hem CHP’ye hem iktidara yaranmak isteyen korkak ve zavallılar.

‘Aslında ne oldu?’ diye sorgulayanlara saygım var. Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, ‘sorularına yanıt vermedigim gazeteciler’ bile tv’ye çıkıp bana hakaret edecek kadar küçüldüler. Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.”

Editör: Haber Merkezi